Meronda Sakan

9:48 PM



Bukan main seronok lgi la budak2 ni meronda sakan, dri pgi lgi smpai malam.. Pgi2 lgi umie dh buat sarapan utk tapau pi Bukit Cerakah.. Saja mama budak2 ni 'pos'kan durng kat umie

Seronok nye bwk durng ni, durng xbyk kerenah (walaupun si adik agak aktif berbanding siabg), siabg dari kecik2 lgi mmg dh dgn umie je.. smpai pegi merata2 pon dgn umie je.. si adik ni baru lgi.. hehehhe... seronok jgk rupanya ek kalau anak ramai.. heppp!!! Anak2 kan anugerah Allah




Malam nye pi kenduri pulakkkk!!









sangat seronok ok... mmg sgt2 seronok.. till next round okeh my dearest

Good night..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..