Restoran Aroma Hijrah

9:56 AM




Mmg kene cuba pd yg blom pernah tu.. ahok! Abie mmg dh lama plan nk bwk anak2, tpi tak berkesempatan.. Alhamdulillah termakbul jgk doa.


tenang, sejuk dan mmg nmpak kelainan bila masuk kat restoren ni. lain dari yg lain lah..


 
Ni dia!!! Nmpak mcm tudia haihhhh!! sedulang ko makan???!!!! ni utk 4 org makan.. kami mmg dh plan sebelum tu, so bfez mmg x pi makan pon.. sebelum baru balik dari interview budak2 ni..


Kakak memulakan 'acara' menyeduk


lalala.... kejap adeeeee... kejap tak hado!!!



pinggan umie.. hehehhe.. malu2

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Tonight you're mine completely You give you love so sweetly Tonight the light of love is in your eyes But will you love me tomorrow? I...