Tapow A

4:42 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм






الحمد لله Alhamdulillah
Mggu lepas kami anak beranak menyinggah kat Sepang pulak. Kebetulan, pricesses umie ada seminar. Syukur الحمد لله Alhamdulillah



Mula2 durng mmg taknak. Masing2 tarik muka. Tetapi, bila dh attend dah tak menyabo2 la pulak untuk ikuti next seminar.

Kebetulan umie tengok siaran Ad Duha, umie cepat2 catat website [kebetulan ada promo price]

Pada ibu bapa yg lain, jom la kita hantar durng kat sini. Tak kan kita je nak pi seminar / motivate diri.



Anak2 pun perlu jugak. Tambah2 zaman skrg terlalu byk cabaran [terutama gadget2 yg ada zaman skrg]

Tpi mmg btol la, tak menyesal

Boleh refer kat link bawah ni utk lebh info:

Tapow A Alaf Training
Pengenalan
Testimoni



You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. teringat dedulu masa sekolahh rindu pulak sbb pernah join kem mcm ni

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Tonight you're mine completely You give you love so sweetly Tonight the light of love is in your eyes But will you love me tomorrow? I...