Tapow A

4:42 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм






الحمد لله Alhamdulillah
Mggu lepas kami anak beranak menyinggah kat Sepang pulak. Kebetulan, pricesses umie ada seminar. Syukur الحمد لله Alhamdulillah



Mula2 durng mmg taknak. Masing2 tarik muka. Tetapi, bila dh attend dah tak menyabo2 la pulak untuk ikuti next seminar.

Kebetulan umie tengok siaran Ad Duha, umie cepat2 catat website [kebetulan ada promo price]

Pada ibu bapa yg lain, jom la kita hantar durng kat sini. Tak kan kita je nak pi seminar / motivate diri.



Anak2 pun perlu jugak. Tambah2 zaman skrg terlalu byk cabaran [terutama gadget2 yg ada zaman skrg]

Tpi mmg btol la, tak menyesal

Boleh refer kat link bawah ni utk lebh info:

Tapow A Alaf Training
Pengenalan
Testimoni



You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. teringat dedulu masa sekolahh rindu pulak sbb pernah join kem mcm ni

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...