Seminar Tapow A

9:43 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Seperti yg pernah umie share sebelum ini, Seminar Tapow A kini akan bakal berlangsung dalam bulan July 2018

Kakak dgn adik mmg akan repeat dalam masa terdekat ini. Malah budak budak ni dah siap request utk pergi keseminar yg advance. Amboi3.. seronok sgt la tu








PENDAFTARAN SEMINAR TAPOW A ROAD TOUR KINI DAH DIBUKA!


✔ Anda ada anak berumur 10-18 Tahun?
✔ Inginkan anak anda tahu hala tuju hidup?
✔ Semakin memelihara solat 5 waktu?
✔ Lebih Mudah dengar cakp mak ayah?


Daftarkan anak anda SEGERA!
ke Seminar Tapow A.


LOKASI terdekat STA untuk Bulan JULAI ni:

Seminar Tapow A ROAD TOUR
Masa : 8.00am - 5.00pm
Umur : 10-18 tahun Sahaja
Tarikh & Tarikh:-

📌 _20 Julai 18, Jumaat - Alor Setar
📌 _21 Julai 18, Sabtu - Kota Bharu
📌 _28 Julai 18, Sabtu - Johor Bharu
📌 _29 Julai 18, Ahad- Bangi


Register awal dapat

Bonus tambahan EBOOK PETUA ANAK MUDAH DENGAR KATA
yang dapat bantu anda :-

✅ Mudah bina hubungan dgn anak dengan cara yg cepat.
✅ Dapat bantu anda mengawal diri ketika berkomunikasi dengan anak.


Berminat nak daftar dan ingin tahu maklumat lanjut? ?


KLIK LINK --> http://wassap.my/0189694633/STAM7
KLIK LINK --> http://wassap.my/0189694633/STAM7


You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. macam mano nak daftar anak untuk tapow a di kota bharu.berapa harga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://wassap.my/0189694633/STAM7

      whatsapp utk lebih info, tak silap saya RM100 sahaja utk sehari termasok lunch

      Delete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...