Alahaiiii

9:27 AM

Lately umie diggu dek ym, panggilan & msg yg menyakitkan aty.. dok bz bersiap2 tOk meeting, mai la bertandang msg yg dOk maki hamun.. aik???? gapO ni??

tak cukp dgn tu, main miskOl lah pulaknya!! sabo2...
tup2 kuwo lah ym (mmg link kn ym ke hp), so kecoh2 la jgk nya... erm..
xptt umie layan owg giLe cOz owg gile akan pastilah gile xgitu?

mlm tdi, ada lah pulaknya owg msg.. knon2 kwn lama.. adeh!! msa bila lah pulaknya aku kenal mamat ni??? sory la beb, kalu sekdar nak menymar2 ni, mmg gua xlayan ok? sO??? adiOs amigOs!!!

knp ntah aty ni rsa terusik2 sngt dgn perangai sebilangan 'sahabat' yg kdg2 menyakitkan aty dan sanubari.. bila kita baek sngt2, disalah ertikan.. kaLu xbaEk langsOng, kata kita neyh mcm mOnyet adOi la...

senang cite, IGNORE kn ajelah.. ye x.. uhuu...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...