Alahaiiii

9:27 AM

Lately umie diggu dek ym, panggilan & msg yg menyakitkan aty.. dok bz bersiap2 tOk meeting, mai la bertandang msg yg dOk maki hamun.. aik???? gapO ni??

tak cukp dgn tu, main miskOl lah pulaknya!! sabo2...
tup2 kuwo lah ym (mmg link kn ym ke hp), so kecoh2 la jgk nya... erm..
xptt umie layan owg giLe cOz owg gile akan pastilah gile xgitu?

mlm tdi, ada lah pulaknya owg msg.. knon2 kwn lama.. adeh!! msa bila lah pulaknya aku kenal mamat ni??? sory la beb, kalu sekdar nak menymar2 ni, mmg gua xlayan ok? sO??? adiOs amigOs!!!

knp ntah aty ni rsa terusik2 sngt dgn perangai sebilangan 'sahabat' yg kdg2 menyakitkan aty dan sanubari.. bila kita baek sngt2, disalah ertikan.. kaLu xbaEk langsOng, kata kita neyh mcm mOnyet adOi la...

senang cite, IGNORE kn ajelah.. ye x.. uhuu...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...