Menu tonight

9:26 PM

Kdg2 naek juling palak dok pk apa jelah nak masak bila balek dari keje.. sian plak kat gaban2 kalu xmsak.. waaaa... lately.. eceh! lately kah? sejak anak2 da pndai nak kasi cOmment2 bernas ni, umie mmg rjin la masak.. yelah, beLi da naek muak je rsanya uhuu..

so utk mlm ni, umie mereka2 lah menu.. erm.. meggi packet jumbo tu dok ada lagi, telor, santan, ok2.. set!!!


Meggi Kari ala sOkati umie.. kui3..


dgn bawang putih, bwg merah, halia & jgn lOpa bOh belacan.. kita melayu wat.. hak!! serbOk kari campO la dgn serbok cili


Tu santan yg dh jadi ais, umie mmg slalu standby dlm fridge..
siap sudah... JOMMMM


umie, amek r gambO kakk makan.. adEh!!!

umie, ada byk lagi kan? besOk tapau g skOlah ye...
adik plak umieee..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...