Menu tonight

9:26 PM

Kdg2 naek juling palak dok pk apa jelah nak masak bila balek dari keje.. sian plak kat gaban2 kalu xmsak.. waaaa... lately.. eceh! lately kah? sejak anak2 da pndai nak kasi cOmment2 bernas ni, umie mmg rjin la masak.. yelah, beLi da naek muak je rsanya uhuu..

so utk mlm ni, umie mereka2 lah menu.. erm.. meggi packet jumbo tu dok ada lagi, telor, santan, ok2.. set!!!


Meggi Kari ala sOkati umie.. kui3..


dgn bawang putih, bwg merah, halia & jgn lOpa bOh belacan.. kita melayu wat.. hak!! serbOk kari campO la dgn serbok cili


Tu santan yg dh jadi ais, umie mmg slalu standby dlm fridge..
siap sudah... JOMMMM


umie, amek r gambO kakk makan.. adEh!!!

umie, ada byk lagi kan? besOk tapau g skOlah ye...
adik plak umieee..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...