CUCU???

8:57 AM

Dh lama jugak perasan yg si comel kemaen 'sehat' & 'kembOng' lgi.. selera makan bukan maen la kan.. tpi ingt mgkin sbb tukar flavour makanan durng la.. si mOo2 mmg xnmpak2 je dh.. since dok umah mak, kitOwg balek, kot la nak meleser2 tepi kaki, pas tu, g jual 'minyak dagu' hak3!!

kat umah, dh abeh dipunggah dek comel mencari tempat.. seriusly, umie kene start dh cari cage utk dia & bb.. uhuu.. bercucu la pulak aku ni!! brapa ekO ntah la.. tpi pe'el terbaru, tgh2 malam akan mengiau2 naek atas katel & mengiau tepi telinga.. utk apa ntah la.. tpi tdo nya bukan dgn umie, dia g tidO dgn budak2 tu.. sabO jelah..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...