Epi bday wat Mak

10:03 AM

Wat mak yg tercinta, SELAMAT HARI ULANGTAHUN.. semoga panjang umur, murah rezki & dilimpahi rahmat dunia akhirat.. ulangtahun yg keberapa mak?? ngeee..

Kami celebrate la bday mak kat Flamingo Steamboat subang jaya last saturday.. pergh!! mmg malatOp! (ape yg malatOP??? perOt la!!) muahaha..

jOm zOom gambO terbuntang2 lalala...

mOla2 malu, amek la cikit2 muahaha..


lepas dari tu, ilang da ke'malu'an tu.. lalala

jgn xtaw, umie menerai jugak mkn ketam.. lalala.. tpi secOet je kOt.. ok la.. xde pape.. hak3!!

ada perasan itu dubak yg diujung sebelah ayahanda berkopiah itu?

xthn tOl dgn aksi nye tu hak3!!

psstt!! mak mkn smpi xlarat nak tunduk dh.. :P



ayahanda & bonda



ini budak gumOk dipangkuan bonda

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...