Fair enough

9:37 AM




Lately umie asyik la berbalah dgn sum1 ni kes2 yg actually bgi umie (what a stupid situation) but then, umie ni pun satu baghal.. suke je bangkang (xkan asyik nak angguk je kan?)

Anyway, kes yg terbaru kat Lowyat tu, for sure byk je versi here & there.. tpi dlm berita malam tadi & even this morning, bgtaw actually xde apa2 kes penipuan berlaku, hanya kecurian. Wow!! What happen to those yg hampir menyerang & berkumpul ramai2? (ok3!! Full stop psl kes ni.. nti page umie plak kene serang) 

Satu lagi incident (sila rujuk sini KES BULI)

Haaaa.. kan dh.. Keadilan wajib ditegak kan walaupun sbnrnya kita seorng sahaja trpaksa berdiri.. For me, tak kisahla besar mana org tu, kedudukan mana org tu, salah tetap salah.. jgn sbb org tu berada dikedudukan dlm kelompok2 keadilan, tetapi bila buat salah dipejamkan mata dibutakan hati.. tak adil nama nye tu kn?




p/s: sekadar meluah perasaan, xde kaitan langsung dgn hal ehwal dunia mahupun yg terjadi sekarang.. by the way.. stop being racist will ya????

Adakah Rakyat Malaysia Racist?

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..