Lately umie asyik la berbalah dgn sum1 ni kes2 yg actually bgi umie (what a stupid situation) but then, umie ni pun satu baghal.. suk...

Fair enough

0 Comments



Lately umie asyik la berbalah dgn sum1 ni kes2 yg actually bgi umie (what a stupid situation) but then, umie ni pun satu baghal.. suke je bangkang (xkan asyik nak angguk je kan?)

Anyway, kes yg terbaru kat Lowyat tu, for sure byk je versi here & there.. tpi dlm berita malam tadi & even this morning, bgtaw actually xde apa2 kes penipuan berlaku, hanya kecurian. Wow!! What happen to those yg hampir menyerang & berkumpul ramai2? (ok3!! Full stop psl kes ni.. nti page umie plak kene serang) 

Satu lagi incident (sila rujuk sini KES BULI)

Haaaa.. kan dh.. Keadilan wajib ditegak kan walaupun sbnrnya kita seorng sahaja trpaksa berdiri.. For me, tak kisahla besar mana org tu, kedudukan mana org tu, salah tetap salah.. jgn sbb org tu berada dikedudukan dlm kelompok2 keadilan, tetapi bila buat salah dipejamkan mata dibutakan hati.. tak adil nama nye tu kn?




p/s: sekadar meluah perasaan, xde kaitan langsung dgn hal ehwal dunia mahupun yg terjadi sekarang.. by the way.. stop being racist will ya????

Adakah Rakyat Malaysia Racist?



You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...