Fair enough

9:37 AM




Lately umie asyik la berbalah dgn sum1 ni kes2 yg actually bgi umie (what a stupid situation) but then, umie ni pun satu baghal.. suke je bangkang (xkan asyik nak angguk je kan?)

Anyway, kes yg terbaru kat Lowyat tu, for sure byk je versi here & there.. tpi dlm berita malam tadi & even this morning, bgtaw actually xde apa2 kes penipuan berlaku, hanya kecurian. Wow!! What happen to those yg hampir menyerang & berkumpul ramai2? (ok3!! Full stop psl kes ni.. nti page umie plak kene serang) 

Satu lagi incident (sila rujuk sini KES BULI)

Haaaa.. kan dh.. Keadilan wajib ditegak kan walaupun sbnrnya kita seorng sahaja trpaksa berdiri.. For me, tak kisahla besar mana org tu, kedudukan mana org tu, salah tetap salah.. jgn sbb org tu berada dikedudukan dlm kelompok2 keadilan, tetapi bila buat salah dipejamkan mata dibutakan hati.. tak adil nama nye tu kn?




p/s: sekadar meluah perasaan, xde kaitan langsung dgn hal ehwal dunia mahupun yg terjadi sekarang.. by the way.. stop being racist will ya????

Adakah Rakyat Malaysia Racist?

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...