Fair enough

9:37 AM




Lately umie asyik la berbalah dgn sum1 ni kes2 yg actually bgi umie (what a stupid situation) but then, umie ni pun satu baghal.. suke je bangkang (xkan asyik nak angguk je kan?)

Anyway, kes yg terbaru kat Lowyat tu, for sure byk je versi here & there.. tpi dlm berita malam tadi & even this morning, bgtaw actually xde apa2 kes penipuan berlaku, hanya kecurian. Wow!! What happen to those yg hampir menyerang & berkumpul ramai2? (ok3!! Full stop psl kes ni.. nti page umie plak kene serang) 

Satu lagi incident (sila rujuk sini KES BULI)

Haaaa.. kan dh.. Keadilan wajib ditegak kan walaupun sbnrnya kita seorng sahaja trpaksa berdiri.. For me, tak kisahla besar mana org tu, kedudukan mana org tu, salah tetap salah.. jgn sbb org tu berada dikedudukan dlm kelompok2 keadilan, tetapi bila buat salah dipejamkan mata dibutakan hati.. tak adil nama nye tu kn?




p/s: sekadar meluah perasaan, xde kaitan langsung dgn hal ehwal dunia mahupun yg terjadi sekarang.. by the way.. stop being racist will ya????

Adakah Rakyat Malaysia Racist?

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...