1st Contest Shazyana's Tupperware 2017

3:02 PM


Contest ini pemenang nya akan dapat barangan dari Tupperware Brand.. 
10 orang pemenang dicari untuk contest ini 
 Siapa yang berminat boleh lah join... 

SYARAT-SYARAT yang perlu ialah... 

Image result for blogspot
* syarat yang pertama WAJIB mestilah kena FOLLOW blog yana ye...  

Image result for facebook
* Kemudian FOLLOW Page Facebook Shazyana's Tupperware

Image result for instagram
*Seterusnya FOLLOW Instagram Shazyana's Tupperware 

Image result for telegram logo
**** Yang paling WAJIB anda FOLLOW ialah Telegram Shazyana's Tupperware

*** Perlu tag sekurang2nya 2 orang kawan untuk join contest ini ye 

***SYARAT WAJIB yang terakhir perlu membuat post mengenai contest ini kat blog masing-masing ye dan link kan ke blog nie...dengan tajuk seperti dibawah dan copy banner diatas...
"1st Contest Shazyana's Tupperware 2017"


Setelah post dibuat....sila tinggalkan link post anda di kotak komen dibawah komen ini sahaja...
kalau tinggalkan kat tempat lain tidak akan dilayan...

Pemenang akan dipilih secara randomly ye...

10 orang pemenang yang bertuah...

TARIKH TAMAT CONTEST
25 Mac 2017

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..