1st Contest Shazyana's Tupperware 2017

3:02 PM


Contest ini pemenang nya akan dapat barangan dari Tupperware Brand.. 
10 orang pemenang dicari untuk contest ini 
 Siapa yang berminat boleh lah join... 

SYARAT-SYARAT yang perlu ialah... 

Image result for blogspot
* syarat yang pertama WAJIB mestilah kena FOLLOW blog yana ye...  

Image result for facebook
* Kemudian FOLLOW Page Facebook Shazyana's Tupperware

Image result for instagram
*Seterusnya FOLLOW Instagram Shazyana's Tupperware 

Image result for telegram logo
**** Yang paling WAJIB anda FOLLOW ialah Telegram Shazyana's Tupperware

*** Perlu tag sekurang2nya 2 orang kawan untuk join contest ini ye 

***SYARAT WAJIB yang terakhir perlu membuat post mengenai contest ini kat blog masing-masing ye dan link kan ke blog nie...dengan tajuk seperti dibawah dan copy banner diatas...
"1st Contest Shazyana's Tupperware 2017"


Setelah post dibuat....sila tinggalkan link post anda di kotak komen dibawah komen ini sahaja...
kalau tinggalkan kat tempat lain tidak akan dilayan...

Pemenang akan dipilih secara randomly ye...

10 orang pemenang yang bertuah...

TARIKH TAMAT CONTEST
25 Mac 2017

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...