Giveaway March by herneenazir.com

11:55 AM

GIVEAWAY MARCH HERNEENAZIRDOTCOM

Giveaway pertama untuk tahun 2017 dari herneenazir.com.


Hadiah menarik:
1 x Supermom Planner 2017 (Ada 2 muka surat #doodlebyherneenazir yang boleh diwarnakan)
1 x Supermom Personal Notebook
3 x Topup RM10

 
Syarat-syarat sah penyertaan:
1. Follow blog herneenazir.com (senaraikan di bloglist anda)
2. Like Fanpage herneenazir.com
3. Follow https://www.instagram.com/herneenazir/
4. Add To Circle Google+ Hernee Nazir
5. Buat entri bertajuk Giveaway March by herneenazir.com, copy banner dan backlink ke entri ini.
6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen di entri ini.
7. Giveaway akan bermula pada 15 Mac sehingga 26 Mac 2017 jam 11.59 malam.

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...