Adik beradik

2:10 PM


Igt lagi msa zaman kecik2 dlu, slalu je gadoh dgn adik beradik.. tambah2 umie ni mmg 'aktif' &  'naughty' terlampau

umie anak sulung, boleh imagine tak mcm mna keadaan umie masa tu? slalu menang, kuat buli & ; kuat memberontak

cyes mmg umie naughty sgt2 dlu.. paling suka bermain2 dgn 'budak laki', lumba basikal, rounders (softball), baling selipar, eayh!!! mcm2 aktiviti lasak lahhh



Bergaduh adik beradik tu mmg normal.. sapa yg xpernah bergadoh ye x?

PALING2 best waktu malam, dalam kepekatan malam; umie akan jegilkan bijik mata & melilaukan bijik mata keatas kebawah kekiri & kekanan.. agak2 mcm mana je visual effect perangai mcm tu??? jeng3!!!



ye laaaa.. tw laaaaa... alahaiiiii



tpi kan.. tu la saat2 terindah yg xkan pernah berulang kembali

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..