Adik beradik

2:10 PM


Igt lagi msa zaman kecik2 dlu, slalu je gadoh dgn adik beradik.. tambah2 umie ni mmg 'aktif' &  'naughty' terlampau

umie anak sulung, boleh imagine tak mcm mna keadaan umie masa tu? slalu menang, kuat buli & ; kuat memberontak

cyes mmg umie naughty sgt2 dlu.. paling suka bermain2 dgn 'budak laki', lumba basikal, rounders (softball), baling selipar, eayh!!! mcm2 aktiviti lasak lahhh



Bergaduh adik beradik tu mmg normal.. sapa yg xpernah bergadoh ye x?

PALING2 best waktu malam, dalam kepekatan malam; umie akan jegilkan bijik mata & melilaukan bijik mata keatas kebawah kekiri & kekanan.. agak2 mcm mana je visual effect perangai mcm tu??? jeng3!!!



ye laaaa.. tw laaaaa... alahaiiiii



tpi kan.. tu la saat2 terindah yg xkan pernah berulang kembali

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...