Adik beradik

2:10 PM


Igt lagi msa zaman kecik2 dlu, slalu je gadoh dgn adik beradik.. tambah2 umie ni mmg 'aktif' &  'naughty' terlampau

umie anak sulung, boleh imagine tak mcm mna keadaan umie masa tu? slalu menang, kuat buli & ; kuat memberontak

cyes mmg umie naughty sgt2 dlu.. paling suka bermain2 dgn 'budak laki', lumba basikal, rounders (softball), baling selipar, eayh!!! mcm2 aktiviti lasak lahhh



Bergaduh adik beradik tu mmg normal.. sapa yg xpernah bergadoh ye x?

PALING2 best waktu malam, dalam kepekatan malam; umie akan jegilkan bijik mata & melilaukan bijik mata keatas kebawah kekiri & kekanan.. agak2 mcm mana je visual effect perangai mcm tu??? jeng3!!!



ye laaaa.. tw laaaaa... alahaiiiii



tpi kan.. tu la saat2 terindah yg xkan pernah berulang kembali

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. betul! selalu kena mengalah dengan kakak sulungg tsk tskk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tpi yg sulung jgk slalunya protect adik2 btol x?

      Delete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الحمد لله Alhamdulillah dh smpai Harini dh hari Jumaat, 20/7/2018 bersamaan Dhu'l...