Igt lagi msa zaman kecik2 dlu, slalu je gadoh dgn adik beradik.. tambah2 umie ni mmg 'aktif' &  'naughty' terlamp...

Adik beradik

0 Comments

Igt lagi msa zaman kecik2 dlu, slalu je gadoh dgn adik beradik.. tambah2 umie ni mmg 'aktif' &  'naughty' terlampau

umie anak sulung, boleh imagine tak mcm mna keadaan umie masa tu? slalu menang, kuat buli & ; kuat memberontak

cyes mmg umie naughty sgt2 dlu.. paling suka bermain2 dgn 'budak laki', lumba basikal, rounders (softball), baling selipar, eayh!!! mcm2 aktiviti lasak lahhh



Bergaduh adik beradik tu mmg normal.. sapa yg xpernah bergadoh ye x?

PALING2 best waktu malam, dalam kepekatan malam; umie akan jegilkan bijik mata & melilaukan bijik mata keatas kebawah kekiri & kekanan.. agak2 mcm mana je visual effect perangai mcm tu??? jeng3!!!



ye laaaa.. tw laaaaa... alahaiiiii



tpi kan.. tu la saat2 terindah yg xkan pernah berulang kembali



You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...