Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza

11:06 AM

http://www.blogeyja.com/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

Syarat-syarat bagi menyertai Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza
1. WAJIB follow blog Lyana Ishak & Blog Eyja
2. WAJIB like page Lyana Ishak's Stories & Lensa Manja
3. Optional add google+ Lyana Ishak & Eyja Masliza
4. Optional follow instagram Lyana Ishak & Eyja Masliza
5. Optional follow twitter Lyana Ishak & Eyja Masliza
6. Optional untuk tag rakan bloggers yang lain
7. Buat entri bertajuk Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza
8. Copy banner di atas dan backlink kan ke entri ni
9. Dah siap, linkkan entry anda di ruangan komen di bawah berserta:,
9a) Nama facebook, dan followers ke-berapa. (we strictly will check)
9b) Nama insta dan twitter anda. (kalau anda ada follow)

You Might Also Like

10 cutie berceloteh

  1. Hello! :) Blog Eyja datang gedebuk kat sini.
    Terima kasih sudi join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza.
    Eyja dan Yana sangat-sangat menghargainya :*

    Ni link senarai peserta, boleh check nama ya? Dan selamat berblogwalking! :*

    http://www.blogeyja.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-by-lyana-ishak.html

    Pst: kami reveal hadiah dalam post tersebut ;)

    ReplyDelete
  2. Hello! :) Blog Eyja datang gedebuk kat sini.
    Terima kasih sudi join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza.
    Eyja dan Yana sangat-sangat menghargainya :*

    Ni link senarai peserta, boleh check nama ya? Dan selamat berblogwalking! :*

    http://www.blogeyja.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-by-lyana-ishak.html

    Pst: kami reveal hadiah dalam post tersebut ;)

    ReplyDelete
  3. hi singgah dari GA yang sama
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
    good luck

    ReplyDelete
  4. Good luck!
    Singgah dari GA yang sama

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. BLOG EYJA dah keluarkan keputusan pemenang bagi Giveaway Lyana Ishak & Eyja Masliza. Boleh semak keputusan kat sini

    http://www.blogeyja.com/2017/04/pemenang-pemenang-giveaway-by-lyana.html

    Semoga andalah pemenang yang kami cari. Terima kasih sudi join. Mohon maaf sekiranya ada salah silap. :)

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..