emO aRie niEh...

2:14 PM

actUaLLy adE jerk citE niEh... tpi... MALAS dtG menyenGat!!! huHu... tulun3, dGn nada yG palinG ayu sekalik


Last weEk, baLek jeRk kat umaH BalQis bgtaw yG Sarah jatuh & pecah dagu.... Kalang kabut aku kOL kak saLma. Dia xangkat le plak huhu Kak Salma kOl baLek dekat 7:30ptg. Dpt taw yG SaRah baRu jeRk kenE lanGgar vaN sekOlah but luckily shE's ok
Ini menambahkan laGi jati dRi aku utk letak Balqis satu nurseRy dGn SaRah. Bukan apE.. Aku x susah aty, ptg pun xkalang kabut cm dikejaR dEk ceti... yadOih!!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Tudiaaaaa.. Temuduga la pulakkkk 7 EMT.. adoi lah Mana nk cari info gini?