Event terbaru.... Sempena cuti sekolah, kakak sibok sngt nak g zoo. Adik hanya mengiyakan cadangan. Jadi, pada pagi Isnin 29/12 yg ...

lawtN ke zOo neGara...

0 Comments









Event terbaru.... Sempena cuti sekolah, kakak sibok sngt nak g zoo. Adik hanya mengiyakan cadangan. Jadi, pada pagi Isnin 29/12 yg lalu, kami pun pergilah ke zoo negara ulu klang. Memang pack org kat sana. Penoh!! Parking A penoh, jdi kami beransur ke parking B. Ingatkan kene menapak g ke parking A utk proceed ke Zoo. Rupanya, kat parking B pun ada gak pintu masuk ke Zoo. Utk 4 beranak, asben byr RM42 hengget kuang3.... oklah tu. mmg xpernah bwk durang pun g zoo. Dgn hanya berbekal kan air botol utk kakak & adik, sedikit titbits, kami redaH zOo utk melihat apa yg ada. Kalo dolu2, mmg excited gile tuk g zoo. nampaknya, perubahan masa, umur & peredaran kematangan merubahkan semua tu. Teringat balek cmner mak & ayah bwk anis, nora & khairol g zoo 15 thn dulu. Kami overexcited. Manakala mak ayah nampak rilek jerk

Kini, giliran aku & asben pulak yg ilek jerk. Manakala anak2 dah mcm anak kambing terlepas kandang hadoiHHH!!!


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...