hadOih

2:40 PM

Hari ni, aku memulakan kerjaku spt biasa. Aty mmg x senang, request abie tuk teruskan cuti dia =P

Seawal pagi, selepas antar kedua2 anak dara tu, sampai jeRk kat opis, aku terpandang hanger baju kakak yg tergantung cikit punya cantek kat belakang! aiyaKKK!!! cpt2 kOL abie mnx tolong dia arrangekan huhu. Pkl sapLoh, dia mai letak keta & aku pakei motor huhu... selesai satu msLh. Pkl 11:50pgi, cikgu dari Taska Raudah koL pulak! Cpt2 aku angkat ingatkan adik apa2.

"Mak Balqis Batrisyia ye? Ni kasut sekolah Balqis tak de, van dah sampai" haiyakkkkk!!!!
"Xpe2, suruh dia pakei selipar dulu, saya akan suruh abie dia standby kat sekolah" cpt2 aku kOL abie huhu... Settle satu lagi masalah. X abeh dok pk tu semua, abie pulak kol...

"umie, kakak tertinggal bekal kat taska" HADOIHHHH!!!

fening x fening aku arini. huhu.....

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...