ABB

1:01 PM

ni nak habaq mai psal opis umie ni. ramai jgk yg tataw kat ane umie kija haha... dlu kan setempat ngn datin & syah... now no more. dh dekat dua thn umie menetap kat abb. jawatan umie ni, kecik jerk! tpi, tnpa umie payah gak la, ecece....

tugas umie ialah pastikn training & meeting room running smoothly.. bukan lari ok?! tpi broperasi dgn baek nya.... {betul ke} hahaha.... meh nak tonjok ckit cmner canggehnya opis umie berbanding dolu2 wah3.... mohlot tahap indah water btol! hahaha....



>>ni kat bahgian lobbi<<



~ inilah salah satu training room {ni yg paling besar la}. apamcm?! marvellous x?
~yg gambo panel2 tue plak, itulah alat tuk nyalakn lampu, turunkan screen tuk projector, hologen light, ke ntah hape2 lagi... nmpak x tag sebelah tu, itulah hasil tgn umie hahahaha {jakun woo!!!}


Inilah abg hafiz, geng wo dgn dia tuk kenekan abg man... haha

Inilah dia nya abg man yg selalu tdo, tdo & zZzzz..... tgh2 bersembang, taw2 dh berdengkur! yadOih!

yEzZa! durang OKU. Tpi xrsa pun durang cm OKU. Mula2 dulu kekok la. Tpi lama2 rasa ok. Paling best, durang ni bleh ingt taw kebanyakan ext number!!! Umie dulu setakat 120 ext jerk! Durang ni, staff ABB je skrg dh dekat 700++. Tpi masing2 boleh ingt woO! Apa mcm? Ada bRans sambut cabaran utk ingatan? Umie tarik diri dlu awal {ane xnya, letak spect pon kehulu hilir mencari huhu}

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Tonight you're mine completely You give you love so sweetly Tonight the light of love is in your eyes But will you love me tomorrow? I...