Friday, April 03, 2009

melaka alpunya kisahnya

alkisahhhh... wah3! ni mak la punya pLan plak ni! pttnya, ari ahad tu, kitowang g 'ulu yam' kononnya. Ntah cmner, malam ahad tu, mak dok nganjak bukak blog si penghuni negeri yg hang nye ada lima bersaudara tuelah! dia tataw yg kat belah2 utara nun lagi banyak hang! huagh3! bukak je blog dia, tudia, terpempam muka bulat si cinonet ksygn keluarga. apa lagi, mak mula lah tukar plan. kui3!

pagi ahad, kami bertolak ke rumah penghuni dinegeri panglima yg termashur itu. Lebih kurang dlm pukul 11 kami sampai. Kelihatan si kenit dok nyenyak tido. According to his mama, dia baru je pas mandi & terus tido. Mak apa lagi, dok kiss2 dia sampai terbgn budak tue. Melepas jgk rindu pd budak baik sorang tu. Tingok dia dah penoh peha. Haha... dlu kocik jerk! Janji sihat sudah xgtu mama & papanya?

kakak dok kat belakang sekali. tgk lar si adik, x abih2 dgn 'peace'!


>>jom kita pantun dlu... hiks! <<


>>Inilah dianya umah penghuni di tanah 'hang tuah' <<




waH3! nyenyak sungguh anak angkat 'hang tuah' ni taw!



wan & 'hang ngengeng'


sblm waktu bertolak balik, sempat gaks curik gambar durang haha..


Sepanjang perjalanan kami, disambut hujan. Sempat gak bermain2 dgn nokia kesyg umie nieh kui3... pe korang rsa
yg umie tag???!!! wah3!!! budak2 USIM &
UTM
, anda di 'tag' oleh umie!!! fahdan mOka korang!!! kui3....

>>korang hengat akak tataw ka tmpat korang? ngEh3.. <<

Last sekali, ni video yg sempat umie rakam waktu kat umah 'hang ngengeng' (jgn marah aaa...)
video
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...