melaka alpunya kisahnya

4:31 PM

alkisahhhh... wah3! ni mak la punya pLan plak ni! pttnya, ari ahad tu, kitowang g 'ulu yam' kononnya. Ntah cmner, malam ahad tu, mak dok nganjak bukak blog si penghuni negeri yg hang nye ada lima bersaudara tuelah! dia tataw yg kat belah2 utara nun lagi banyak hang! huagh3! bukak je blog dia, tudia, terpempam muka bulat si cinonet ksygn keluarga. apa lagi, mak mula lah tukar plan. kui3!

pagi ahad, kami bertolak ke rumah penghuni dinegeri panglima yg termashur itu. Lebih kurang dlm pukul 11 kami sampai. Kelihatan si kenit dok nyenyak tido. According to his mama, dia baru je pas mandi & terus tido. Mak apa lagi, dok kiss2 dia sampai terbgn budak tue. Melepas jgk rindu pd budak baik sorang tu. Tingok dia dah penoh peha. Haha... dlu kocik jerk! Janji sihat sudah xgtu mama & papanya?

kakak dok kat belakang sekali. tgk lar si adik, x abih2 dgn 'peace'!


>>jom kita pantun dlu... hiks! <<


>>Inilah dianya umah penghuni di tanah 'hang tuah' <<




waH3! nyenyak sungguh anak angkat 'hang tuah' ni taw!



wan & 'hang ngengeng'


sblm waktu bertolak balik, sempat gaks curik gambar durang haha..


Sepanjang perjalanan kami, disambut hujan. Sempat gak bermain2 dgn nokia kesyg umie nieh kui3... pe korang rsa
yg umie tag???!!! wah3!!! budak2 USIM &
UTM
, anda di 'tag' oleh umie!!! fahdan mOka korang!!! kui3....

>>korang hengat akak tataw ka tmpat korang? ngEh3.. <<

Last sekali, ni video yg sempat umie rakam waktu kat umah 'hang ngengeng' (jgn marah aaa...)

You Might Also Like

1 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...