mggu nieh, mama najmi balek sempena coti lebiy. Wah! umie & gaban2 umie pun dtg bertandang. Hari sabtu, mak cm biasa, ngajar gi 'Sat...

bila hari isnin

2 Comments
mggu nieh, mama najmi balek sempena coti lebiy. Wah! umie & gaban2 umie pun dtg bertandang. Hari sabtu, mak cm biasa, ngajar gi 'Sate Hut' (khairol pun balek jugak!!) g awal la kali ni, mmg superb! =P




actually, umie terkenang Putri Khadijah. She is one of my 'best friend' masa di Sri Aman dulu. She is pretty! Dia cucu saudara Tun Dr Mahadhir. Walaupun dia kaya, famous, pretty, dia xsombong! Lama kami hangout bersama until get seperated coz dia xpass PMR huhu. But we still contacting each other. Last kami berjumpa ialah, last 2 years. Masa tu, waktu Mama Najmi menikah 7/7/07. Pas dri tu, terus tadew berita (almaklumlah, bz dgn urusan masing2). Last friday, umie dok godek2 hp, terperasan b'day dia pd 14/4 yg lalu. Cpt2 umie msg dia wish belated bday. Happen that she reply. Bnyk yg kami msgkan, till she mention, her mother passedaway. I got shock in my life! Lihat pe terjadi bilamana kita sibok dgn kehidupan kita seharian, masa yg berlalu begitu pantas sehinggakan kita tidak sempat utk benar2 prihatin pd hal yg lain. Demi Tuhan, umie ralat!

Wahai rakan2 umie sekalian, sementelah waktu yg ada ini, ingin umie nyatakan umie sayngkan kalian, SUNGGUH!!! Kalian lah rakan yg membuatkan dunia umie senantiasa aktif & happening (da mcm iklan hotlink le plaks!). But then, mmg, bila kita bz dgn dunia kita sendiri, sehinggakan kita tidak sedar pe yg terjadi dikeliling kita sendiri. Pd 'adik2 @ rakan2' umie kat USIM, UTM Puncak Perdana, UMP, Multimedia College, Ciast, & whoever out there, DO KEEP IN TOUCH. We never know, how much longer we have time to keep on contacting each other. And somehow
friendship is last forever.



You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...