Tuesday, July 20, 2010

MP3



I misz my mp3 uhuu... dh setengah tahun umie xpakei creative.. ada sony tpi umie rsa berat gak nak gune hOk owg punya neh.. mmg r nampOk bergaye bangat kn tpi xmpu pOk! biar la hOk umie nye neh cikai cmne pOn, jnji brg tu umie yg punya!! mak & ayah penat da bGi nasihat jgn amek hok owg punya uhuu.. salah umie gak, yg baek aty ngat bgi org pinjam sape suruh ye x? sndiri tonggeng r mu! uhuu..




tpi bkn umie xnak pulangkan, yg empunya diri yg xreti2 nak pulangkan tw.. last2 oPtion is umie transfer ja harga mende alah neh, peh tu simpan r dLm cerOk dapur (muleh ckp cenggitu? kuang3..) yg dOk jeling2 ada kat depan mata dah.. even dpt baLek creative neh, umie ingt nak tRus juwei kOt.. tamO r pakEi lgi dh uhuu.. (even utk dptkan kembali tu mmg xdapek dah la kn ahOk!) so, checkit out!






p/s=> payah gak nak berurusan dgn owg yg bisu neh eay? pape pOn kan tQ r, hamek la semua2 tu, kte da gnti baLek tOk harga mp3 sOny neh plus blnje mkn pLus blnje tGk wayang pLus3 duit minyak kete kuang3.. mp3 mu ini wa simpn lagi la, tpi sure mu xkan kontek balek la kn sbb mu sndiri yg tawu (wa pun tatak tawu), tpi wa xnak la jmpa mu nti kat 'sane' cOz amek barang mu, bukan wa tamO retuRn tapi mu xreti2 nak reply msg tOk alamat uhuu.. wa penat r terhegeh2 carik.. xkan la pulak nak g investige mcm wa tatak kje len ye x? pape pOn mu...adiOs amigOs bebEh..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...