MP3

10:56 AM



I misz my mp3 uhuu... dh setengah tahun umie xpakei creative.. ada sony tpi umie rsa berat gak nak gune hOk owg punya neh.. mmg r nampOk bergaye bangat kn tpi xmpu pOk! biar la hOk umie nye neh cikai cmne pOn, jnji brg tu umie yg punya!! mak & ayah penat da bGi nasihat jgn amek hok owg punya uhuu.. salah umie gak, yg baek aty ngat bgi org pinjam sape suruh ye x? sndiri tonggeng r mu! uhuu..




tpi bkn umie xnak pulangkan, yg empunya diri yg xreti2 nak pulangkan tw.. last2 oPtion is umie transfer ja harga mende alah neh, peh tu simpan r dLm cerOk dapur (muleh ckp cenggitu? kuang3..) yg dOk jeling2 ada kat depan mata dah.. even dpt baLek creative neh, umie ingt nak tRus juwei kOt.. tamO r pakEi lgi dh uhuu.. (even utk dptkan kembali tu mmg xdapek dah la kn ahOk!) so, checkit out!






p/s=> payah gak nak berurusan dgn owg yg bisu neh eay? pape pOn kan tQ r, hamek la semua2 tu, kte da gnti baLek tOk harga mp3 sOny neh plus blnje mkn pLus blnje tGk wayang pLus3 duit minyak kete kuang3.. mp3 mu ini wa simpn lagi la, tpi sure mu xkan kontek balek la kn sbb mu sndiri yg tawu (wa pun tatak tawu), tpi wa xnak la jmpa mu nti kat 'sane' cOz amek barang mu, bukan wa tamO retuRn tapi mu xreti2 nak reply msg tOk alamat uhuu.. wa penat r terhegeh2 carik.. xkan la pulak nak g investige mcm wa tatak kje len ye x? pape pOn mu...adiOs amigOs bebEh..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...