Ungu in d pixa

9:18 AM

Ececeh.. thn neh dh berkura2 dh nak theme hungu.. kueng3.. tpi xmO la daRi jenis material yg same ye x? aduyaii.. xrempit la.. kale je same, tapi material len, amcm? santekkk kan?? ahak! contoh2 dh pun ada depan mata, cuma xpasti lagi la cmne uhuu..




aik? pehal ijO neh umie? kuang3..



akibat sebb2 yg rsanya perlukan sdkit transformasi, umie keneng2 gak ingt nak tukO cara pakei tudung.. aduyaii.. sabO je aku neh uhuu...





apsal umie rsa mcm leher tercekik ek? uhuu.. so umie dagu berlpis daa... gegurl2 dlm gambO neh ane ade lapeh2 da.. uhuu... camnO3? uhuu....




{BIG CREDIT TO UMINAZ COLLECTION & BUTIK SUNLAY)

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..