Mungkin Ku Tak Bisa

9:07 PM


mungkin ku tak bisa mencintamu
dengan cara kau mahu
namun aku masih
masih lagi cuba mendapatkanmu

mungkin ku tak bisa menangis setiap tandakata yang telah kau beri
namun ku masih
masih lagi
cuba untuk mendekati mu
kan ku ungkapkan kata cinta untuk selamanya

kau sememangnya cinta memerlukan aku rindu padamu mahuku layarkan kau tahu
kau segalanya yang indah
dengarkan jeritan batinku
dan ku tahu yang kau tahu

mungkin ku tak bisa melihatmu dengan cara seperti yang kau mahu
namun aku cuba dan ku cuba untuk dapat bersama denganmu
kan ku ungkapkan kata cinta untuk selamanya

dan aku masih cuba mendapatkan mu
dan aku masih cuba tuk mendekati mu
dan aku masih cuba tuk memahamimu

kau sememangnya cinta memerlukan aku rindu padamu mahuku layarkan kau tahu
kau segalanya yang indah
dengarkan jeritan batinku
dan ku tahu yang kau tahu

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...