wEirdO

5:16 PM


dh lama xberemO2 neh, kan? eceh! bersajak xabeh dOwh! >_<

fRankly speaking, umie xde pon nak teringt2 perkara yg lepas2.. kawan baru yg baru umie kenal nasihatkan umie (seriusly mmg bernas gile ok??)

"in any relationship which give u trOuble, headache, juz give 1 BEST SHOOT phrases & LEAVE IT!!! DONT evEr damn ever lOok back.. why u wanna scratch your head when the other part are actually live happily with your sufferness? live once, enjoy & make new friends! intelligent friends!! dOnt mix alot with stupid ppl or ull be idoits!"

YUPS!! it is true! ever since umie pon dgn lagak nya enjoy my life, start making new friends, even laugh when im stuck with problems.. yes!! i manage to get away with my damn idOts past!! oyeah3!!

tpi mlm tdi, umie mpikan sum1.. actually, dh msuk 2kali dh in july neh... erm, nape ek? sbb x wish kn epi bday kah? sbb dy teringtkah? sbb dy rindukah? sbb dy in trOuble kah? ataw sbb nOw dy dh 'dicurangi'kah?? erm.. nO idea.. tpi kan.. ini lah life kita yg sbnr.. org yg wat salah kat kte slalunya akan cari kita balek sbb atas segala kesalahan yg pernah durng wat kat kte... TRUE ka kengkwan? ahOk! tepOk otak tanya akal, make sense x? x gitu? kuang3..


OrAnG yAnG bErIlMu ItU sELaLu MeNaNg dLm pErGaUlAn kRn DiA mEmBiAsAkAn CaCi dIsAmBuT dGn SeNyUmAn,PeNgHiNaAn DiTAnGkIS dGn LeMaH lEmBuT,KeMArAhAn dIbALaS dGn DiAm dAn kEjAhAtAn DiBaLaS dGn kEbAiKaN..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..