Cite diet lagi

8:28 AM


Umie since da 'kecOt' sikit dh ni, mmg teruje je bila tgk mende2 yg berkaitan dgn diet lalala... bukak2 je tenet, terperasan satu perkataan yg menarik minat umie 'Experts Reveal: 15 Small Diet Changes for Big Weight Loss' (dari Yahoo) waaaaaa... jom kita zaaass..



1. Drink water with lemon to rev up your metabolism.
2. Listen to your hunger.
3. Don't buy diet food.
4. Eat a salad for lunch every day.
5. Eat on a schedule.
6. Start juicing...drinking vegetable juice, that is!
7. Always carry almonds with you.
8. Add psyllium and flaxseed into your diet.
9. Add protein to every meal.
10. Drink alcohol sitting down. mmg x hamek kot
11. Watch out for carb serving sizes.
12. Choose Greek yogurt over other types of yogurt.
13 Skip the mayo and choose mustard instead.
14. Ditch the sugary drinks for good.
15. Experiment with new recipes.

Utk number 14 tu, umie mmg jarang minom air manis2 ni.. so... umie ada 13 je tok menjayakan diet umie.. chayok3 umie!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...