Tudung baru, gaya baru @ 'body' baru?

10:41 AM

Wahhh!!! tudung baru eay??
wOoaaa.... gaya baru laaa....
we wiiitt!! fesyen baru???
eayhh???? dah kecOt la.....
fuyyOoaaa!! 'body' baru..
moka da kecik ye...
p/s semua2 sapaan diatas adalah dari org2 yg berbeza ye...

hekalohh.... tudung baru? YES I can agree...
GAYA/FESYEN??? bukn cara umie same je meyh??? TETTT!!! totally xagreed wokeh??
KECOT??? ni xboley tahan ni!! hape yg kecOt??? TETTTT!!!!! (montotku gagah je kOt!)
BODY baru???? lagi la xbetul nye... bila msa plak umie g tukOw body sama itu Era Pazira?? xde kan?? lalala TEETTTTT!!!!
MOKA da kecik => soka dgn statement ini WOKEY??? YESSSS I can agree...


kenapa jelah ada bunyi bunyian ini???? lalala.. jom zassss satu kali..












Jom kita TGK B4 ye???





cmni pun boley wat pakei tudung??? ok meyh?

sangat cumel msa ini ....

tgk ape je tu?? wooo.... ramalan kaji lemak today ialahhhh.....

moka sengal sbb kepanasan

teramatlah segar bugar nya kelemakan itu ok? :P

pehal mOka umie cenggitu?

wuiii!! kebizian bermsg xabeh2 :P

gile bengOng bosang sbb ujan & xboleh nak wat apa2 function pun ok?? so?? apa buat???? baca buku r!

nyembang dgn budak rizal, wOii budak!!! ape yg kO tgk ha????



KESIMPULAN NYE IALAH........... tersimpul2 umie senyom coz target almost BURJAYA ok??? lalala.....

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...