2012

11:30 AM

xpernah2 umie kuar g sambut new year... tpi tahun ni, saje la nak kuar tgk cmne la ghope nye...

sooooooooooooooo.... sasaran ialah, IKANO, IKEA, THE CURVE area..

seriusly, mmg owg ramei gile ok?? udah mcm ada perlawanan bola shipak (sepak!!) hak3!! 1st tyme la pegi & rsa2nya akan jdi last tyme jugak kot... xlarat haku!!! dgn org nye, dgn bising2 nye.,.. tu mujur xwat hal nak g jamban.. lalala....




seeeeee.. i tell u


gambo hini disnap dek PAPOKrazi yg tiba2 moncol entah dari mana!!! chOoii!!


ini budak kecederaan parah waktu nak kuar dari umah mak, ciannn.. tu yg moncong je tu.. (rsanya perasan x kat tangan tu ada berplaster, kat kaki tu pun ada 'mark'? haaa tula kesan nya)

da abeh countdown, hingat2 boleh balek, ghupe2nya..... jeng3!!!









suke gambo yg ni tpi kepalak ez la pulak tercover dek kepala kakak!!! tpi hok dua beradik yg tayang gg tu vogue ok??? hak3!! (gile perasan dowh!!)






SEKIANNNN TIMA ACEY~

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...