2012

11:30 AM

xpernah2 umie kuar g sambut new year... tpi tahun ni, saje la nak kuar tgk cmne la ghope nye...

sooooooooooooooo.... sasaran ialah, IKANO, IKEA, THE CURVE area..

seriusly, mmg owg ramei gile ok?? udah mcm ada perlawanan bola shipak (sepak!!) hak3!! 1st tyme la pegi & rsa2nya akan jdi last tyme jugak kot... xlarat haku!!! dgn org nye, dgn bising2 nye.,.. tu mujur xwat hal nak g jamban.. lalala....




seeeeee.. i tell u


gambo hini disnap dek PAPOKrazi yg tiba2 moncol entah dari mana!!! chOoii!!


ini budak kecederaan parah waktu nak kuar dari umah mak, ciannn.. tu yg moncong je tu.. (rsanya perasan x kat tangan tu ada berplaster, kat kaki tu pun ada 'mark'? haaa tula kesan nya)

da abeh countdown, hingat2 boleh balek, ghupe2nya..... jeng3!!!









suke gambo yg ni tpi kepalak ez la pulak tercover dek kepala kakak!!! tpi hok dua beradik yg tayang gg tu vogue ok??? hak3!! (gile perasan dowh!!)






SEKIANNNN TIMA ACEY~

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...