Lifeproof Case

5:16 PM


Ingt lgi kes iphone 6s umie masok air msa g berendam kat Desa Waterpark awal thn 2016

Kekonon pakai case boleh masuk air la, sudahnya???? Kecepekkkk

Amik habuan!! Pdn muka umie uhuu

Dh la oversea set! Tang mana hala nak bwk repair plak!!! Hadoih!!





Alhamdulillah dpt 1 to 1 exchange (exception) uhuk3

Anyway, sejak tu mmg umie pakai casing yg agak 'expensive'.. bukan agak, tpi MMG EXPENSIVE




Llifeproof Case








Water proof. Dust proof. Drop proof.
Looking for the lightest and slimmest casing?
Consider this new casing with a discounted price.
Very good for outdoor activities - beach, cycling and work.

* WATERPROOF - Submersible to 2 meters in 1 hours
* DROP PROOF - Survive drops from 2 meters
* DIRT PROOF - Sealed from dirt & dust
* SNOW PROOF - Closed to snow & ice


Utk brg2 mahal cmni, why not pakai casing yg bukan sahaja menjaga brg dari segi 'kemalangan' yg tidak dijangka, tpi yelah, mcm umie yg bwk moto ni, lifeproof case mmg berkesan sbb boleh pakai waktu hujan (kdg2 umie pakai waze bila ke sesuatu lokasi)

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..