Android Box

12:13 PM


Dh dekat setengah tahun umie pakai android box ni

kebetulan Lazada ada buat promo (promo la kot)



Hambek!!! Berdesup order.. Ura2 utk tutup line 'astro' bakal menjadi kenyataan lah kann

Parcel mai dri obersea ghupenye

Ni la rupa item dalam parcel berkenaan

Ni la rupa keyboard nye, secoet je pon
Ni la rupa android box nye (p/s: sila tolong abaikan jari yg membulat tumpang glamour itu)

Superbly, mmg tv kita berubah jdi mcm laptop @ pc. Mula2 tu mmg xphm la apa 'gosip2' yg dok dengar tu.. sbb xdpt imagine 'lagumana'.. lagu rock kah, lagu asli kah..

Tpi bila dh pasang, lahhhhhhhhhh!!! cenggini rupanya..

bila psg jdila cenggini

Pd yg suka nonton movie tu, kotak ni mmg kotak ajaib (ibarat mcm poket doremon la kan), cite2 yg terbaru, yg blom msok malaysia pon dh hado dlm ni.. haaaa... nak cerita panjang xreti, kene la cari more info ye kekawan


Nak tgk 'kotak ajaib' ni boleh view kat Lazada @ dri mana2 seller lain tpi make sure dptkan lebih info sbb umie ade jgk dgr yg kita kene update kotak ajaib ni.. cmne mau update, umie blom abes belajo

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الحمد لله Alhamdulillah dh smpai Harini dh hari Jumaat, 20/7/2018 bersamaan Dhu'l...