Android Box

12:13 PM


Dh dekat setengah tahun umie pakai android box ni

kebetulan Lazada ada buat promo (promo la kot)



Hambek!!! Berdesup order.. Ura2 utk tutup line 'astro' bakal menjadi kenyataan lah kann

Parcel mai dri obersea ghupenye

Ni la rupa item dalam parcel berkenaan

Ni la rupa keyboard nye, secoet je pon
Ni la rupa android box nye (p/s: sila tolong abaikan jari yg membulat tumpang glamour itu)

Superbly, mmg tv kita berubah jdi mcm laptop @ pc. Mula2 tu mmg xphm la apa 'gosip2' yg dok dengar tu.. sbb xdpt imagine 'lagumana'.. lagu rock kah, lagu asli kah..

Tpi bila dh pasang, lahhhhhhhhhh!!! cenggini rupanya..

bila psg jdila cenggini

Pd yg suka nonton movie tu, kotak ni mmg kotak ajaib (ibarat mcm poket doremon la kan), cite2 yg terbaru, yg blom msok malaysia pon dh hado dlm ni.. haaaa... nak cerita panjang xreti, kene la cari more info ye kekawan


Nak tgk 'kotak ajaib' ni boleh view kat Lazada @ dri mana2 seller lain tpi make sure dptkan lebih info sbb umie ade jgk dgr yg kita kene update kotak ajaib ni.. cmne mau update, umie blom abes belajo

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..