Dh dekat setengah tahun umie pakai android box ni kebetulan Lazada ada buat promo (promo la kot) Hambek!!! Berdesup order.. Ura2 ut...

Android Box

0 Comments

Dh dekat setengah tahun umie pakai android box ni

kebetulan Lazada ada buat promo (promo la kot)



Hambek!!! Berdesup order.. Ura2 utk tutup line 'astro' bakal menjadi kenyataan lah kann

Parcel mai dri obersea ghupenye

Ni la rupa item dalam parcel berkenaan

Ni la rupa keyboard nye, secoet je pon
Ni la rupa android box nye (p/s: sila tolong abaikan jari yg membulat tumpang glamour itu)

Superbly, mmg tv kita berubah jdi mcm laptop @ pc. Mula2 tu mmg xphm la apa 'gosip2' yg dok dengar tu.. sbb xdpt imagine 'lagumana'.. lagu rock kah, lagu asli kah..

Tpi bila dh pasang, lahhhhhhhhhh!!! cenggini rupanya..

bila psg jdila cenggini

Pd yg suka nonton movie tu, kotak ni mmg kotak ajaib (ibarat mcm poket doremon la kan), cite2 yg terbaru, yg blom msok malaysia pon dh hado dlm ni.. haaaa... nak cerita panjang xreti, kene la cari more info ye kekawan


Nak tgk 'kotak ajaib' ni boleh view kat Lazada @ dri mana2 seller lain tpi make sure dptkan lebih info sbb umie ade jgk dgr yg kita kene update kotak ajaib ni.. cmne mau update, umie blom abes belajo


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...