Dh lama x 'mengonteskan' diri Syarat2 nyer: 1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bole...

SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

8 Comments

Dh lama x 'mengonteskan' diri



Segmen Jom Blogwalking Bersama Ayuinsyirah


Syarat2 nyer:

1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

Due date: 24/11/2016 jam 10.00 malam



You may also like

8 comments:

nhanah huze said...

goodluck awak.. cantik drawing yang kat header tu.. btw,dah follow sini.

Umie A'nez said...

tq dear, followed you too

Pha Is said...

singgah BW sini dari segmen yg sama..
all the best..

Abam Kie said...

Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. no 69. Terima kasih.

http://www.zukidin.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html

Zira Aziz said...

#71

Singgah sini dari segmen yang sama

http://zira-aziz.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html

Intan Saffyna said...

hi.. saya datang dari segman yang sama..dan dah follow awak :)

Fhatin Amelia said...

singgah dari segmen yang sama ❤
jemput join
http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...