SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

2:07 PM


Dh lama x 'mengonteskan' diri



Segmen Jom Blogwalking Bersama Ayuinsyirah


Syarat2 nyer:

1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

Due date: 24/11/2016 jam 10.00 malam

You Might Also Like

8 cutie berceloteh

  1. goodluck awak.. cantik drawing yang kat header tu.. btw,dah follow sini.

    ReplyDelete
  2. singgah BW sini dari segmen yg sama..
    all the best..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. no 69. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  4. #71

    Singgah sini dari segmen yang sama

    http://zira-aziz.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  5. hi.. saya datang dari segman yang sama..dan dah follow awak :)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama ❤
    jemput join
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    ReplyDelete
  7. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...