Journey with DA (part 1)

9:58 AM



Bila ckp psl weight ni, seriusly umie la yg xhbis2 keepon repeating setiap thn.. chia3.. jgn gelak!!! Struggle tw sbnrnya bila berat jenis YOYO ni.. nympah!!

Tpi mmg btol la, 'kita ialah apa yg kita makan', dh melahap mcm drakula, mana x jdi tutttt!!! syg tw baju2 lama yg still vogue2 tu xboleh nak 'celuih'. Bengang je..






tpi kan, nak stay pod tahap yg sama tu yg sbnrnya mslh.. jiwa kene kentang (dh mcm nak g perang la plakkkk!!)


Love my new me. Lantak la org nak kata (hekeleyyy!!! xnmpak pn perubahan, same je). As long diri sndri yg terasa siok sndri & confidence; tu dh kita sgttttt baik



Hiks!!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..