Thursday, November 03, 2016

Journey with DA (part 1)



Bila ckp psl weight ni, seriusly umie la yg xhbis2 keepon repeating setiap thn.. chia3.. jgn gelak!!! Struggle tw sbnrnya bila berat jenis YOYO ni.. nympah!!

Tpi mmg btol la, 'kita ialah apa yg kita makan', dh melahap mcm drakula, mana x jdi tutttt!!! syg tw baju2 lama yg still vogue2 tu xboleh nak 'celuih'. Bengang je..






tpi kan, nak stay pod tahap yg sama tu yg sbnrnya mslh.. jiwa kene kentang (dh mcm nak g perang la plakkkk!!)


Love my new me. Lantak la org nak kata (hekeleyyy!!! xnmpak pn perubahan, same je). As long diri sndri yg terasa siok sndri & confidence; tu dh kita sgttttt baik



Hiks!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...