الحمد لله Alhamdulillah

8:46 PM


Tup3 satu ptg haritu, operator call umie utk ambil surat dari poslaju... haik?! seingt umie, umie xde plak order apa2 mggu tu.. suspen2.. teringat plak result yg blom dpt lgi.. apakah???? 




Jantung dh berdebar2 ni.. kompom xpass umie kalini.. melantak!!!

Teringat balik waktu exam bulan september 2016 yg lalu 



Seriusly mmg sakit kepala la.. apa yg sakit kepala??

Kita amek gambo dia curik2
Dia plak amek gambo kite curik2 

Ops!!!! iklan kejap.. iklan
adeh!!! another iklan coming thru


Tgk mcm santekkkk jeeeee... mcm lawoooo jeeeeeee... pdhalllll!!!! mmg nak muntah hoke 

Mmg dh pk dh, xpe la.. kalau xdpt nak buat mcm mna ye x? Dah xde rezki 

Ya Allah, btol ke ni?? BTOL KE??? 


رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ

Robbi auw zi'nii an asykuro ni'matakallatii an'amta 'alayya wa'alaa waalidayya wa an a'mala shoolihann tardhoohu waadkhilnii birohmatika fii 'ibaadikash shoolihiin.

Artinya :

"Ya Tuhanku, berilah aku petunjuk untuk tetap mensyukuri nikmat-Mu yang telah Engkau limpahkan kepadaku dan kepada kedua orang tuaku, dan agar aku dapat berbuat kebaikan yang Engkau ridhai, dan masukkanlah aku dengan rahmat-Mu ke dalam golongan hamba-hamba-Mu yang saleh." (QS. Al-Naml : 19)

الحمد لله Alhamdulillah



p/s: entry paling pnjang rsany kalini 

You Might Also Like

3 cutie berceloteh

  1. Ummie, siapa cover lagu dlm blog ni, sedapnyaa.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kn? Nama dia ada kat senarai lagu tu.. tgk kat enset xnmpak lak

      Delete
    2. Pemiliknyaaaa...

      https://www.youtube.com/channel/UCNsZx7hb3S7PvNJKjyypHnQ

      Delete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..