Friday, January 06, 2017

الحمد لله Alhamdulillah


Tup3 satu ptg haritu, operator call umie utk ambil surat dari poslaju... haik?! seingt umie, umie xde plak order apa2 mggu tu.. suspen2.. teringat plak result yg blom dpt lgi.. apakah???? 




Jantung dh berdebar2 ni.. kompom xpass umie kalini.. melantak!!!

Teringat balik waktu exam bulan september 2016 yg lalu 



Seriusly mmg sakit kepala la.. apa yg sakit kepala??

Kita amek gambo dia curik2
Dia plak amek gambo kite curik2 

Ops!!!! iklan kejap.. iklan
adeh!!! another iklan coming thru


Tgk mcm santekkkk jeeeee... mcm lawoooo jeeeeeee... pdhalllll!!!! mmg nak muntah hoke 

Mmg dh pk dh, xpe la.. kalau xdpt nak buat mcm mna ye x? Dah xde rezki 

Ya Allah, btol ke ni?? BTOL KE??? 


رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ

Robbi auw zi'nii an asykuro ni'matakallatii an'amta 'alayya wa'alaa waalidayya wa an a'mala shoolihann tardhoohu waadkhilnii birohmatika fii 'ibaadikash shoolihiin.

Artinya :

"Ya Tuhanku, berilah aku petunjuk untuk tetap mensyukuri nikmat-Mu yang telah Engkau limpahkan kepadaku dan kepada kedua orang tuaku, dan agar aku dapat berbuat kebaikan yang Engkau ridhai, dan masukkanlah aku dengan rahmat-Mu ke dalam golongan hamba-hamba-Mu yang saleh." (QS. Al-Naml : 19)

الحمد لله Alhamdulillah



p/s: entry paling pnjang rsany kalini 

3 comments:

Noor Maizan said...

Ummie, siapa cover lagu dlm blog ni, sedapnyaa.hehehe

Umie A'nez said...

Best kn? Nama dia ada kat senarai lagu tu.. tgk kat enset xnmpak lak

Umie A'nez said...

Pemiliknyaaaa...

https://www.youtube.com/channel/UCNsZx7hb3S7PvNJKjyypHnQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...