الحمد لله Alhamdulillah

8:46 PM


Tup3 satu ptg haritu, operator call umie utk ambil surat dari poslaju... haik?! seingt umie, umie xde plak order apa2 mggu tu.. suspen2.. teringat plak result yg blom dpt lgi.. apakah???? 




Jantung dh berdebar2 ni.. kompom xpass umie kalini.. melantak!!!

Teringat balik waktu exam bulan september 2016 yg lalu 



Seriusly mmg sakit kepala la.. apa yg sakit kepala??

Kita amek gambo dia curik2
Dia plak amek gambo kite curik2 

Ops!!!! iklan kejap.. iklan
adeh!!! another iklan coming thru


Tgk mcm santekkkk jeeeee... mcm lawoooo jeeeeeee... pdhalllll!!!! mmg nak muntah hoke 

Mmg dh pk dh, xpe la.. kalau xdpt nak buat mcm mna ye x? Dah xde rezki 

Ya Allah, btol ke ni?? BTOL KE??? 


رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ

Robbi auw zi'nii an asykuro ni'matakallatii an'amta 'alayya wa'alaa waalidayya wa an a'mala shoolihann tardhoohu waadkhilnii birohmatika fii 'ibaadikash shoolihiin.

Artinya :

"Ya Tuhanku, berilah aku petunjuk untuk tetap mensyukuri nikmat-Mu yang telah Engkau limpahkan kepadaku dan kepada kedua orang tuaku, dan agar aku dapat berbuat kebaikan yang Engkau ridhai, dan masukkanlah aku dengan rahmat-Mu ke dalam golongan hamba-hamba-Mu yang saleh." (QS. Al-Naml : 19)

الحمد لله Alhamdulillah



p/s: entry paling pnjang rsany kalini 

You Might Also Like

3 cutie berceloteh

  1. Ummie, siapa cover lagu dlm blog ni, sedapnyaa.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kn? Nama dia ada kat senarai lagu tu.. tgk kat enset xnmpak lak

      Delete
    2. Pemiliknyaaaa...

      https://www.youtube.com/channel/UCNsZx7hb3S7PvNJKjyypHnQ

      Delete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الحمد لله Alhamdulillah dh smpai Harini dh hari Jumaat, 20/7/2018 bersamaan Dhu'l...