Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan

9:52 PM



Ye twwwww... bila dh menang, semangat bertambah2 la kan utk masok lgi x gitu






Cara penyertaan untuk bloggers; 

  1. FOLLOW blog dyllarezan.blogspot.my dan LIKE Facebook page DYLLAREZAN 
  2. Tulis dan publish satu post bertajuk "Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan".
  3. Letak banner di atas dan backlink kan post anda ke entry ini.
  4. Tinggalkan link post anda di ruangan komen entry ini. 
  5. Komen kat posts Dylla kat blog Dyllarezan ni, termasuk post post India Dylla yang bakal di update tak lama lagi. 

10 pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan siapa yang komen paling banyak, dan semestinya yang join giveaway ini sahaja. List top komentar boleh didapati di bahagian kanan blog Dylla ni.

You Might Also Like

6 cutie berceloteh

  1. DSYS

    https://belogsjm.blogspotDSYS

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  2. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Anda memenangi Giveaway by Dyllarezan. Sila emelkan link blog, nama, alamat dan nombor telefon ke dyllarezan@yahoo.com. Terima kasih :)

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..