CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

8:05 PM



Semangat bukan main bila dh menang ni 

Zasssss satu lgi contest!!! 



contest menangi percutian ke suria resort


SYARAT SIMPLE :

1. Follow instagram SINI , SINI , SINI *wajib*

2. Follow blog SINI

3.  Buat 1 entri. Tempek banner di atas dan linkkan ke sini ye.

4. Dalam entri tu, buat 1 ucapan khas "kenapa anda nak bercuti di Suria Resort?" (Tidak melebihi 100 patah perkataan) *wajib*

Umie teramatlah sangat amat teruja untuk menikmati percutian yang ditaja ini. Dah tentu akan terasa percutian bersama anak2 seperti diva gitu. Semestinya Suria Resort yang berada di Cherating, Johor Bahru, Benton, Janda Baik, Terengganu dan yang paling terover excited ialah London dimana ianya berada di kawasan yang belum pernah umie sekeluarga lewati. Keutamaan setiap percutian ialah lokasi iaitu berada dekat dengan lokasi kawasan lain untuk dikunjungi. Kebersihan juga amat penting dimana setiap kenangan yang bakal dicipta , kecekapan dan paling utama ialah reputasi yang memberi tumpuan kepada pelanggan. Harap sangat umie sekeluarga menang percutian untuk tahun 2017.



5. Dah siap? Tempek link entri dalam komen ye. Good luck guys ! :)




DUE DATE : 1 FEBRUARI 2017

** Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti ucapan **








You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. tq umie sebab sudi join.. all the best ^^

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

    ReplyDelete
  2. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  3. Salam..hai Umi..kak lya singgah sini dr contest yg sama..all the best ya
    .done follow blog umie
    http://www.akifimtiyaz.com/2017/02/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الغاية لا تُبرر الوسيلة “al-ghayah la tubariru al-wasilah” (Matlamat Tidak Meng...