CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

8:05 PM



Semangat bukan main bila dh menang ni 

Zasssss satu lgi contest!!! 



contest menangi percutian ke suria resort


SYARAT SIMPLE :

1. Follow instagram SINI , SINI , SINI *wajib*

2. Follow blog SINI

3.  Buat 1 entri. Tempek banner di atas dan linkkan ke sini ye.

4. Dalam entri tu, buat 1 ucapan khas "kenapa anda nak bercuti di Suria Resort?" (Tidak melebihi 100 patah perkataan) *wajib*

Umie teramatlah sangat amat teruja untuk menikmati percutian yang ditaja ini. Dah tentu akan terasa percutian bersama anak2 seperti diva gitu. Semestinya Suria Resort yang berada di Cherating, Johor Bahru, Benton, Janda Baik, Terengganu dan yang paling terover excited ialah London dimana ianya berada di kawasan yang belum pernah umie sekeluarga lewati. Keutamaan setiap percutian ialah lokasi iaitu berada dekat dengan lokasi kawasan lain untuk dikunjungi. Kebersihan juga amat penting dimana setiap kenangan yang bakal dicipta , kecekapan dan paling utama ialah reputasi yang memberi tumpuan kepada pelanggan. Harap sangat umie sekeluarga menang percutian untuk tahun 2017.



5. Dah siap? Tempek link entri dalam komen ye. Good luck guys ! :)




DUE DATE : 1 FEBRUARI 2017

** Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti ucapan **








You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. tq umie sebab sudi join.. all the best ^^

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

    ReplyDelete
  2. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  3. Salam..hai Umi..kak lya singgah sini dr contest yg sama..all the best ya
    .done follow blog umie
    http://www.akifimtiyaz.com/2017/02/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...