10hb June punya cerita

3:39 AM

epi bday to me.... epi bday to me... wahehai!! ramai yg tataw!!! ecececeh!!! yg tauhu pun, sinora! ampEh! ade ke ptt dia ckp 'Selamat Hari Tua'!!! Cit!!! tiada moral langsong!!! xtaw ke hakak dia nieh makin kiut???? ahOks! terlebiy sudEh! kui3....

umie kol aien pagi rabu tueh, saje la gewdix2.. tup2 terkuar cite kata, cian hakak huhu.... dia dh syak sumthng!! tup!!! fantas sunGgoh hadik ku hini boh comment lam tagged. Muahx3... cyg kat kowang! shue plak pagi tu, mmg dh hint2 dia lam ym, kengkonon nak wish bday kat 'Rejectedman' (kebetulan budak iz tue berkongsi bday yg sama dgn umie) sekali, siniza plak pocor pili bomba huhu....

mekasey wat semua mber2 tagged tuk ucapan yg memenohi page umie huhu... terharu kamek!! terutama yg dok kolling the molling sampai 49 misz cll! kuanG3.... sape yg kol xdapek2 tueh, sila angkat kedua2 kaki plZ (psst! gila vaviiiiii seyhhh!!!)

ade tu plak, siap kol tepat2 kol doblas!!! hampeh!!! gwa maw tidoq la cyg!!! muahx3 gaks!!! pas 1 caller, terus off hp hahahahahaha.... ucapan drpd yg tercinta masih blom diterima jgk, ati mmg dh curiga skit punya lama!! xpe3..... Tuhan tu kn Maha Mengetahui, aku taw gak nnti satu ari!!!
mekasey jgk tuk yg susah payah belikan umie buku cerita ni. taw2 je umie ni gila vavvii membaca. Tapi, sekian kalinya, hatiku dilukai lagi... pape pun, ko akn rsa spt mana yg haku rasa, believe me!!


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...