10hb June punya cerita

3:39 AM

epi bday to me.... epi bday to me... wahehai!! ramai yg tataw!!! ecececeh!!! yg tauhu pun, sinora! ampEh! ade ke ptt dia ckp 'Selamat Hari Tua'!!! Cit!!! tiada moral langsong!!! xtaw ke hakak dia nieh makin kiut???? ahOks! terlebiy sudEh! kui3....

umie kol aien pagi rabu tueh, saje la gewdix2.. tup2 terkuar cite kata, cian hakak huhu.... dia dh syak sumthng!! tup!!! fantas sunGgoh hadik ku hini boh comment lam tagged. Muahx3... cyg kat kowang! shue plak pagi tu, mmg dh hint2 dia lam ym, kengkonon nak wish bday kat 'Rejectedman' (kebetulan budak iz tue berkongsi bday yg sama dgn umie) sekali, siniza plak pocor pili bomba huhu....

mekasey wat semua mber2 tagged tuk ucapan yg memenohi page umie huhu... terharu kamek!! terutama yg dok kolling the molling sampai 49 misz cll! kuanG3.... sape yg kol xdapek2 tueh, sila angkat kedua2 kaki plZ (psst! gila vaviiiiii seyhhh!!!)

ade tu plak, siap kol tepat2 kol doblas!!! hampeh!!! gwa maw tidoq la cyg!!! muahx3 gaks!!! pas 1 caller, terus off hp hahahahahaha.... ucapan drpd yg tercinta masih blom diterima jgk, ati mmg dh curiga skit punya lama!! xpe3..... Tuhan tu kn Maha Mengetahui, aku taw gak nnti satu ari!!!
mekasey jgk tuk yg susah payah belikan umie buku cerita ni. taw2 je umie ni gila vavvii membaca. Tapi, sekian kalinya, hatiku dilukai lagi... pape pun, ko akn rsa spt mana yg haku rasa, believe me!!


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...