Pengunduran terhormat

11:55 AM

Biar masa tentukan @ jodoh kat tgn Tuhan, jdi kenp kita perlu risaukn? Betul jgk... tpi, xkan nak tggu bila 'syg' tu nak melakar memenuhi ruang jantung & limpa baru nak buang? kenpa tidak sekrang? mmg, kenangn yg ada mmg payah nak dilemparkan jauh2 biarpun tutupi dgn kenangan indah yg baru; tetapi itulah aku! Aku yg mempunyai caraku yg tersendiri, dgn caraku yg tidak semua org tahu, biarpun dirinya sndiri! Seketika, aku biarkan hubungan baru ini melewar ke langit mencecah kelantai atap rotan; biarpun aku tidak 'menghalalkannya'.

Mgkin aku keras kepala @ hati. Aku menidakkan kenyataan sedgkan aku tahu, kemana hala semua ini!!! Meneruskan ibarat terjun lubok, menghentikan ibarat menarik nyawa sendiri! Aku mmpu!! Chayok3!!!

NAMUN... masa pantas mengajar aku! Dia kulihat sudah pandai berdikari, melayarkan sendiri impian & perasaan hati. Mgkin 'terbeli' dgn cerita yg aku juali. Mgkin bahek begitu, kerana adakalanya, kita harus melepaskan sesuatu yg kita saygi biarpun ianya melukai hati kita sendiri.

Amacm? Kuat x aku??!!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...