Pengunduran terhormat

11:55 AM

Biar masa tentukan @ jodoh kat tgn Tuhan, jdi kenp kita perlu risaukn? Betul jgk... tpi, xkan nak tggu bila 'syg' tu nak melakar memenuhi ruang jantung & limpa baru nak buang? kenpa tidak sekrang? mmg, kenangn yg ada mmg payah nak dilemparkan jauh2 biarpun tutupi dgn kenangan indah yg baru; tetapi itulah aku! Aku yg mempunyai caraku yg tersendiri, dgn caraku yg tidak semua org tahu, biarpun dirinya sndiri! Seketika, aku biarkan hubungan baru ini melewar ke langit mencecah kelantai atap rotan; biarpun aku tidak 'menghalalkannya'.

Mgkin aku keras kepala @ hati. Aku menidakkan kenyataan sedgkan aku tahu, kemana hala semua ini!!! Meneruskan ibarat terjun lubok, menghentikan ibarat menarik nyawa sendiri! Aku mmpu!! Chayok3!!!

NAMUN... masa pantas mengajar aku! Dia kulihat sudah pandai berdikari, melayarkan sendiri impian & perasaan hati. Mgkin 'terbeli' dgn cerita yg aku juali. Mgkin bahek begitu, kerana adakalanya, kita harus melepaskan sesuatu yg kita saygi biarpun ianya melukai hati kita sendiri.

Amacm? Kuat x aku??!!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...