Semalam, harini dan besok

1:02 PM

Kenangan semlm menjengah kembali. Sayu terasa hati biarpun berat hati utk meninggalkannya pergi. Terlalu banyak kenangan yg ditempuhi bersama. Biarpun masa bersama tidak selama mana, tetapi, waktu yg diluangkan bersama mmg begitu bermakna.

"I love the way you look at me" kini tiada lagi. Yg ada hanya kesepian yg melanda diri. May mengajar aku berdikari sendiri tika saat aku terpempan dgn kerundungan jiwa. Terkapai2 aku mencari secebis harapan sementelah apa yg dikata didustai didepan mata sendiri.

Kucari kelukaan demi kelukaan agar aku dpt berdiri dikaki sendiri. Sedangkan yg empunya diri, sedang bergumbira dgn apa yg ada didepan mata. Sejenak aku terpana, bodohnya aku menghambakan diri pada org yg tidak reti menghargai! Tidakkh aku layak 'owning' my own happines? Seketika, aku mula melihat segala kebenaran didpn mata agar aku mulai 'benci' biarpun aku sbnrnya tidak pernah sesekali biarkan dia dibenci oleh kotak akalku!

Hari ini bila ia datang, jangan biarkan ia berlalu pergi. Esok kalau ia masih bertandang, jangan harap ia akan datang kembali...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...