alkisahhhhhh..... taiyibbb!!! ni mola la umie hangin satu badan nieh!!! lobang idong da mola berapi2 tahap dewa dah ni!!! huh! ciXXi!! dok s...

Skandal? Otak ang

2 Comments
alkisahhhhhh..... taiyibbb!!! ni mola la umie hangin satu badan nieh!!! lobang idong da mola berapi2 tahap dewa dah ni!!! huh! ciXXi!! dok syok2 layan tagged budak2 ni, sekalik ada msg! hingat pe tadik!



Putera Jagat: awak ni delicious sungguh...nak ajak awak dating lah.. sudi x? kalu ok, sms 0193356973.. nanti saya blanje awak.... serious ni.. saya kat pj jer.. kalu awak bg no hp, saya leh call awak now... apa2 pun, rahsia kita berdua jer

! ~ PU3 M4$3N ~ ! @ "TOMENJETZ"TE@M: hah???? ulang sekali lagik!!!!!!

Putera Jagat: nak kene ulang ke? x yah la.. dah cukup direct tu.. akeke

! ~ PU3 M4$3N ~ ! @ "TOMENJETZ"TE@M: maksOdnyEh cmnE tuEh?

Putera Jagat: skandal rahsia la.. akekeke

! ~ PU3 M4$3N ~ ! @ "TOMENJETZ"TE@M: skandaL????!!!! kita xlayan r skandaL2 niEh, kanG wat pOninG paLak jErk! huHu...

Putera Jagat: awak kasi la chance... asalkan pandai jaga line.. x pening kepala... bukan nak ada apa2 pun

! ~ PU3 M4$3N ~ ! @ "TOMENJETZ"TE@M: okEh! cite ckit skandaL tuEh cmnE buLey? wat pE skandaL tuEh?

Putera Jagat: gi tengok wayang.. duduk rileks2.. lepak2... skandal camtu lah.. tp kene pandai2 jaga line... jgn skandal selalu.. sebulan sekali ker.. camtu lah

! ~ PU3 M4$3N ~ ! @ "TOMENJETZ"TE@M: owH! baEk dGn kwn2 jErk gtu.. wat pE nak skandaL toL x? ke cmnE?

Putera Jagat: hehehe.. adalah yg lebih2 skit.. tp, kita tengok dululah camner... skandal yg mcmmana yg awak ok.. saya x suka nak paksa2 berskandal.. akekeke.. kene suka sama suka... rasa2 awak taukan maksud dia.. akeke

Putera Jagat: mmg dah kawin.. akekeke.. nak berskandal, x boleh tipu2.. kene jujur.. dulu pernah skandal skali.. tp awek tu dah tutup buku, sbb dia nak kawin.. now dah kawin la... saya ni berhati2 dlm berskandal... tak skandal selalu.. so far, x kantoi la.. sbb x main call/sms time2 yg x clear... hehehe.. awak.... camner? ok x?


gampang ampang lempang terajang tol!!! dia hengat umie ni hape?! syiaL!!! ada gak owg melayu yg masih ngamal trend cmnie ek? kang umie watcHa kat buah kerandok tu kang, terus mandul baru taw!!! tpi an, btol gak kalo nak skandal tu, xbleh tipu2... umie soka kenyataan tu! xgitu anu nyeh???!!!!


You may also like

2 comments:

Iris Collections said...

sabo akak pu3 ku...hurm jantan mmg mcm tu akak...main sesuka ati je nk scandal

NuR Pu3 said...

taw xpe! dh kawEn pLak tuEh! mmG tadOk agama toL!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...