Skandal? Otak ang

1:43 PM

alkisahhhhhh..... taiyibbb!!! ni mola la umie hangin satu badan nieh!!! lobang idong da mola berapi2 tahap dewa dah ni!!! huh! ciXXi!! dok syok2 layan tagged budak2 ni, sekalik ada msg! hingat pe tadik!



Putera Jagat: awak ni delicious sungguh...nak ajak awak dating lah.. sudi x? kalu ok, sms 0193356973.. nanti saya blanje awak.... serious ni.. saya kat pj jer.. kalu awak bg no hp, saya leh call awak now... apa2 pun, rahsia kita berdua jer

! ~ PU3 M4$3N ~ ! @ "TOMENJETZ"TE@M: hah???? ulang sekali lagik!!!!!!

Putera Jagat: nak kene ulang ke? x yah la.. dah cukup direct tu.. akeke

! ~ PU3 M4$3N ~ ! @ "TOMENJETZ"TE@M: maksOdnyEh cmnE tuEh?

Putera Jagat: skandal rahsia la.. akekeke

! ~ PU3 M4$3N ~ ! @ "TOMENJETZ"TE@M: skandaL????!!!! kita xlayan r skandaL2 niEh, kanG wat pOninG paLak jErk! huHu...

Putera Jagat: awak kasi la chance... asalkan pandai jaga line.. x pening kepala... bukan nak ada apa2 pun

! ~ PU3 M4$3N ~ ! @ "TOMENJETZ"TE@M: okEh! cite ckit skandaL tuEh cmnE buLey? wat pE skandaL tuEh?

Putera Jagat: gi tengok wayang.. duduk rileks2.. lepak2... skandal camtu lah.. tp kene pandai2 jaga line... jgn skandal selalu.. sebulan sekali ker.. camtu lah

! ~ PU3 M4$3N ~ ! @ "TOMENJETZ"TE@M: owH! baEk dGn kwn2 jErk gtu.. wat pE nak skandaL toL x? ke cmnE?

Putera Jagat: hehehe.. adalah yg lebih2 skit.. tp, kita tengok dululah camner... skandal yg mcmmana yg awak ok.. saya x suka nak paksa2 berskandal.. akekeke.. kene suka sama suka... rasa2 awak taukan maksud dia.. akeke

Putera Jagat: mmg dah kawin.. akekeke.. nak berskandal, x boleh tipu2.. kene jujur.. dulu pernah skandal skali.. tp awek tu dah tutup buku, sbb dia nak kawin.. now dah kawin la... saya ni berhati2 dlm berskandal... tak skandal selalu.. so far, x kantoi la.. sbb x main call/sms time2 yg x clear... hehehe.. awak.... camner? ok x?


gampang ampang lempang terajang tol!!! dia hengat umie ni hape?! syiaL!!! ada gak owg melayu yg masih ngamal trend cmnie ek? kang umie watcHa kat buah kerandok tu kang, terus mandul baru taw!!! tpi an, btol gak kalo nak skandal tu, xbleh tipu2... umie soka kenyataan tu! xgitu anu nyeh???!!!!

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. sabo akak pu3 ku...hurm jantan mmg mcm tu akak...main sesuka ati je nk scandal

    ReplyDelete
  2. taw xpe! dh kawEn pLak tuEh! mmG tadOk agama toL!

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...