Peperangan yg dirancang

5:04 PM

Email drpd syah=>

Assalammua’laikum w.b.t….

Merafak sembah memohon dolat…
Saya dengan ini, penyimpan mohor mohor besar..bekas bekal kuli ketif E#%&&*@**##t.......
setelah di timbal balas..merujuk kepada ahli nujum…menyukat dacing..melaskar pelangi…..
dengan ini…di umumkan…sesuatu yang bakal menggegarkan..bakal lahirnya juara2 dari ratu bowling semalaysia…
menghebahkan….satu pertandingan bowling kalah kena kutuk…bakal dia berlangsung pada:-

tarikh : 01hb August 2009
hari : sabtu lerrrrrrrrr-ada ari lain ke 1hb august ni???
lokasi : Sunway Pyramid, Bowling Centre
waktu : se-opennya bowling centre (pkl 11 ke atas ler…)
pakaian : se cun yang boleh..-selebet x mau ek…
game : minimum 3 round lerrrrrr

peraturan wajib :
1. wanita dewasa sahaja..yg pernah bekerja atau di kerjakan…lelaki dewasa adalah di haramkan terlibat..kecuali yang kalau kalau terrrrrrrrrrrrrrrjumpa di lokasi aje…tu pn..tgk hensem ke tidak le dulu..
2. kaum bukan bumiputera tidak di benarkan…keh keh kehhh..nnti takut ada masalah perkauman lak…
3. BERJUDI DAN PERTARUHAN TIDAK DI BENARKAN SAMA SEKALI

Anda semua adalah pemain yang di wajibkan kehadirannya….sape tak dtg..putus sahabat…
Maklumat tambahan: - sesapa yang sudi menjamah breakfast..sesedap rasa..sesenak perut…di jemput menghadirkan diri ke restoren periuk pecah di alamat: no. 15, Jalan Sg Rasau 32/28, Berjaya Park, Shah Alam..
Menu: - ape2 yg ada..sental aje la….

Pesanan2 lain:-
Payung – kalau awk x datang…lain kali kami x kan sebut nama awak dlm majlis konsul kami lagi..
k. yati – bawak2 bekal lebih..takut anak tetiba lapo nak netek lak tengah2 game tu nnti haru je..
toh puan hanisah – pakaikan 2 anak dara tu ngan baju pom pom girl pn ok gak..
datin – jgn colgate lebih2 lak..nnti x larat nk hayun bola bowling ok…
ida – bila lagi nak chalen ngan ratu2 bowling ni..bwk geng pun x pe…yg penting – KERJASAMA
kehadiran wajib- so sape x dtg..siap la…syah tiaw sekor2 nnti

p/s=> dgn segera umie join, almaklumlah, sekrg dh xde date dh!! hahahaha.... geng2ku, here i come! ececeh! boleh ke umie dok angkat bola bowling tu? xterbarai ka peyot pas opesen nieh? huhu... xbleh baling, aku tolak dgn kaki! amcm? kuat x aku?!! hahahaha..... =X

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. mak datokkkkkkkkkkkkkkkkkk
    jahanam....dan dan tu diaupload dlm blogger lak

    ReplyDelete
  2. ala.... stakat bola boling... tadak hal punyer nak angkat. Kalo takot perot tu t'burai, amik bola yg paling ringan. tak pun, yg budak2 punyer tu...

    ReplyDelete
  3. kwang jaQ! xpyah, golek kan aje deH dGn kaki =P

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...