wopss!! bukan blog la hehe... nak kasi tutup page2 mcm Friendster , Myspace , Hi5 , Fotopages , Facebook & ntah hape2 lagi lah dowH!! N...

Nak tutup account

0 Comments
wopss!! bukan blog la hehe... nak kasi tutup page2 mcm Friendster, Myspace, Hi5, Fotopages, Facebook & ntah hape2 lagi lah dowH!! Nak tumpukn perhatian pd Tagged & Blog je, xpe ke? wakaka...

bukan pe, penat la nak cerita itu ini dlm semua page, xbegitu datin? kui3.. dh la umie ni mmg yg tahap 'rajin' terhamat2 huhu... kalo mai tyme rajin, ade jelah cerita nak ditype, kalo x, jgn harap la. Bahek umie baca buku kui3.. jgn jelez okeh??? Dlu rajin jugak la update Friendster & Fotopages. Tapi sejak2 pas wujud Blog ni, xkosa umie!! Huhu... tulun3.. dgn nada yg faling romantik sekali wahehaii!!

Yg pasti, mggu dpn bebudak exElid & yg masih menetap kat cituh, akan tuwun tuk beragu montot mahen bowling ok??? wahh!! sOka dowH! =P

so gegurl, pe lgi?? jom mengumpul tenaga bersama2 utk sama2 berentap baju...!!! Eh! Tenaga daaa.... wakaka... ^_~


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...