Nak tutup account

9:47 PM

wopss!! bukan blog la hehe... nak kasi tutup page2 mcm Friendster, Myspace, Hi5, Fotopages, Facebook & ntah hape2 lagi lah dowH!! Nak tumpukn perhatian pd Tagged & Blog je, xpe ke? wakaka...

bukan pe, penat la nak cerita itu ini dlm semua page, xbegitu datin? kui3.. dh la umie ni mmg yg tahap 'rajin' terhamat2 huhu... kalo mai tyme rajin, ade jelah cerita nak ditype, kalo x, jgn harap la. Bahek umie baca buku kui3.. jgn jelez okeh??? Dlu rajin jugak la update Friendster & Fotopages. Tapi sejak2 pas wujud Blog ni, xkosa umie!! Huhu... tulun3.. dgn nada yg faling romantik sekali wahehaii!!

Yg pasti, mggu dpn bebudak exElid & yg masih menetap kat cituh, akan tuwun tuk beragu montot mahen bowling ok??? wahh!! sOka dowH! =P

so gegurl, pe lgi?? jom mengumpul tenaga bersama2 utk sama2 berentap baju...!!! Eh! Tenaga daaa.... wakaka... ^_~

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...