Hormon ke?

3:12 PM

cmni kisahnya.... lately, umie tataw knp umie emo sgt2! apa2 jgk yg wat umie cediy, umie akn cpt terasa & cpt nak amek aty. hmm... hormon kah? nak kata mengandong, MUSTAHIL lah sgt kan, coz tgh 'bercoti' pun nieh. Lgipun, umie kan mpunyai masalah ovari yg hanya survive sebelah sahaja. huhu.... ermh....

baru2 ni, umie menempuhi 'suatu' emo perasaan yg xmmpu umie jelaskan. Buat pertama kalinya, pas umie nangis lihat keliharan siadik 7thun lalu, sekali lagi umie nangis teresak2 Sbb? Hmm...

Yg pasti, fikiran umie celaru sgt2, keliru, panas hati, nak marah, sediy, kecewa & pelbagai lagi rasa. Umie lupa psl makan & tdo. Umie lupa tentang kesakitan & org2 yg menyayangi umie. Umie kat opis pun, tpi, fikiran umie melayang ntah kemana. Bila emo tu dtg lagi, umie akn ke toilet & menangis (cembengkah aku nieh?) Rakan2 terdekat umie menyatakan, biarkan air mata tu tumpah kebumi. Mgkin dh lama xcoci mata agaknya... hurmh..... makanya bertimba2 lah air mata yg mencurah2 tuk dibuat meminang puteri gunung ledang.. hahahahaha... yg pasti, leher umie dh makin jinjang, jeng3... =P mata sedikit cengkung, lingkaran itam dh makin ketara kelihatan huhu.... & yg bez baju2 lama bleh disarungkan kembali! Oyeah3.... =P

Bila diingatkan kembali 'perasaan' tu, rsa tanak la umie harOk lagi huhu... cmner nak describe pun tataw.... ermh.... =(


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...