Hormon ke?

3:12 PM

cmni kisahnya.... lately, umie tataw knp umie emo sgt2! apa2 jgk yg wat umie cediy, umie akn cpt terasa & cpt nak amek aty. hmm... hormon kah? nak kata mengandong, MUSTAHIL lah sgt kan, coz tgh 'bercoti' pun nieh. Lgipun, umie kan mpunyai masalah ovari yg hanya survive sebelah sahaja. huhu.... ermh....

baru2 ni, umie menempuhi 'suatu' emo perasaan yg xmmpu umie jelaskan. Buat pertama kalinya, pas umie nangis lihat keliharan siadik 7thun lalu, sekali lagi umie nangis teresak2 Sbb? Hmm...

Yg pasti, fikiran umie celaru sgt2, keliru, panas hati, nak marah, sediy, kecewa & pelbagai lagi rasa. Umie lupa psl makan & tdo. Umie lupa tentang kesakitan & org2 yg menyayangi umie. Umie kat opis pun, tpi, fikiran umie melayang ntah kemana. Bila emo tu dtg lagi, umie akn ke toilet & menangis (cembengkah aku nieh?) Rakan2 terdekat umie menyatakan, biarkan air mata tu tumpah kebumi. Mgkin dh lama xcoci mata agaknya... hurmh..... makanya bertimba2 lah air mata yg mencurah2 tuk dibuat meminang puteri gunung ledang.. hahahahaha... yg pasti, leher umie dh makin jinjang, jeng3... =P mata sedikit cengkung, lingkaran itam dh makin ketara kelihatan huhu.... & yg bez baju2 lama bleh disarungkan kembali! Oyeah3.... =P

Bila diingatkan kembali 'perasaan' tu, rsa tanak la umie harOk lagi huhu... cmner nak describe pun tataw.... ermh.... =(


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...