Batrisyia oh batrisyia

10:41 AM

Kan musim cuti sekolah sekarang, jadi ramai lah yang kat nursery tue. Nak dijadikan cerita, 1/6/2009 cikgu dri nursery Batrisyia call. Dari awal pagi lagi umie dh rasa xsedap hati. Kata cikgu, batrisyia terlanggar meja. How bad, tataw. Kebetulan ada lunch date dgn abie. Trus ajak abie g tgk adik kat nursery. Ya Allah!!! Terkejut umie tgk dahi adik yg benjol mcm ikan 'flowerhorn' dgn kesan garis xubah mcm 'parite'

Rupa2nya, adik & beberapa yg lain sedang menonton tv. Datang budak umur 3thn, tarik tv lantak tv berkenaan jatuh pd adik & 2 lagi budak lain. Sorang kena pd kaki, sorang pd mata & adik pd dahi. Ya Allah.... mcm nak pecah dada umie tgk dahi adik. Abie suggestkan bwk g kinik. Kami g kinik masa tue jgk. Kata doctor, kena tgk2kan adik coz takut dia pengsan, muntah @ demam mgkin kene bwk utk scan pulak huhu... tpi Alhamdulillah tade pape



Ni bukan kejadian pertama bgi adik. Dahi adik seseolah dah ade sedikit 'lesut' akibat jatuh pd 'spot' yg sama iaitu dahi sebelah kanan. Masa kecik2 dlu, dia jatuh dari troli kat tesco d'sara. Dia besar sikit, jatuh dari tangga umah ayah & sekarang yg ni pulak. Huhu... pening kepala umie dgn si adik ni. Bukan senang nak menjaga & mendidik anak2 nie. Alahai batrisyia @ adik..

You Might Also Like

8 cutie berceloteh

  1. Uish..cmner tu.. ingatkan pasal dahinya yang dah ada kena skit hari tu.. teruknya..grrr anak sapa la yang buat tu..

    ReplyDelete
  2. taw xpE... huHu... nak saLahkn budak tuEh pn xbLeh, budak 3thn ane taw pape =(

    ReplyDelete
  3. naik sembab muke dier erk... sian...

    ReplyDelete
  4. tuELa psL... skrg dH okiEs sikit... nasib baEk xjadi papE

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...