Lepas uruskan yg terchenta , ayah mnx tolong anto kn dia & mak g pusat servis ford. Pas nganto, tinggai lah kami 3 beranak dlm keta. Sam...

Bila malang tdk berbau

4 Comments
Lepas uruskan yg terchenta, ayah mnx tolong anto kn dia & mak g pusat servis ford. Pas nganto, tinggai lah kami 3 beranak dlm keta. Sambil2 memndu, syok gaks melayan lagu2 raya yg dh mula berkumandang. Masuk je dri federal highway ke subang airport jln stuck! Muka umie dh berkerut2 menahan stress. Tnpa pengetahuan umie, gaban2 kat belakng ckit punya syok xpakei tali pinggang!!! huhu.... tiba2 umie wat 'emergency break', terdengar mcm buah yg bergolek2 jauh. Mulut umie pun apa laie, dok ngomel lah xabeh2! Umie tnya, sapa yg jatuh, adik dgn perlahan bgtaw, kakak jatuh!! Rupanya, tnpa pengetahuan umie, kakak waktu itu sedang baring & ketika umie wat emergency break, kakak tersembam ke arah aircond yg berada ditengah2 antara kerusi driver & penumpang.

Kat tengah2 ni lah ada serombong aircond huhu.... akibatnya.... tgk lah sndiri....




tataw nak ckp pe dh.. yg pasti, seat bealt tu penting ok???!!


You may also like

4 comments:

bintangku said...

sempat ker nak surut lebam tuh... nak raya dah nieh!

NuR Pu3 said...

mmg gambo raya thn ni alamatnya gaban tu kono pakei makeup 80kati lh

Sally said...

hah seat belt tu penting, omaknya janganlah bawa sampai selalu kena break emergency ka:p

NuR Pu3 said...

d big mama problem, mmg slow... tpi yelah, impak jisim & keberatan pong kne amek kira gak kn.... =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...