Bila malang tdk berbau

8:23 PM

Lepas uruskan yg terchenta, ayah mnx tolong anto kn dia & mak g pusat servis ford. Pas nganto, tinggai lah kami 3 beranak dlm keta. Sambil2 memndu, syok gaks melayan lagu2 raya yg dh mula berkumandang. Masuk je dri federal highway ke subang airport jln stuck! Muka umie dh berkerut2 menahan stress. Tnpa pengetahuan umie, gaban2 kat belakng ckit punya syok xpakei tali pinggang!!! huhu.... tiba2 umie wat 'emergency break', terdengar mcm buah yg bergolek2 jauh. Mulut umie pun apa laie, dok ngomel lah xabeh2! Umie tnya, sapa yg jatuh, adik dgn perlahan bgtaw, kakak jatuh!! Rupanya, tnpa pengetahuan umie, kakak waktu itu sedang baring & ketika umie wat emergency break, kakak tersembam ke arah aircond yg berada ditengah2 antara kerusi driver & penumpang.

Kat tengah2 ni lah ada serombong aircond huhu.... akibatnya.... tgk lah sndiri....




tataw nak ckp pe dh.. yg pasti, seat bealt tu penting ok???!!

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. sempat ker nak surut lebam tuh... nak raya dah nieh!

    ReplyDelete
  2. mmg gambo raya thn ni alamatnya gaban tu kono pakei makeup 80kati lh

    ReplyDelete
  3. hah seat belt tu penting, omaknya janganlah bawa sampai selalu kena break emergency ka:p

    ReplyDelete
  4. d big mama problem, mmg slow... tpi yelah, impak jisim & keberatan pong kne amek kira gak kn.... =P

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...