Tenang, aman lagi damai pt 2

3:13 PM

Rentetan pd pt 1, umie lebiy 'cool' skrg. Even ptg smlm, walaupun blek pkl 4:30ptg, tpi jln mang aii... pyh nak ckp huhu.... mmg ramai lgi yg bukan posa pd yg posa. Yg xthn tu, cilok mencilok tueh!!! rasa cm nak g pancit jak tayar2 durang. Ane x nyeh, dh la bwk keta mcm syXxL! huhu... siyes ckp.. xcye? tgk r dlm gmbo ni...


ni lah keadaannya. Dh la jalan tu jem, umie yg nak g seberang jalan sana, pe la salahnya bgi laluan ye x? dlm petak kuning tu!!! badigol sood sunggoh i2 olang!! tpi an, umie cool je. xde pun nak marah2 cm biasa. Juz wat tataw je. Siap tgk lagi muka driver tu.. hahahaha... amacm? macho x umie? =P

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...