Nak raya nak rayaa....

4:40 PM

Tinggal sehari je lagi utk berpuasa. Dah kalling2 tdi, siap ngajak g lepak 'uptown' kwang3... xkira nak pegi jugekkk!!! huhu... baju xkan sepasang je pun.... baju gaban2 tu pun, nak kene topup ckit lagi memandngkan kepala rimau dh pun boleh digosok =P jdinya, apa lgi??? ewkot sudeh!

Gambo ni umie amek msa g Tesco Shah Alam.. balek tu, kami masih xjmpa pape huhu... so, g terus PKNS.. mak aiiii!! Berduyun2 olang wooo!!! Kuak owg baru nmpak kidai huhu.. Tpi ok gaks r, dpt gak baju budak2 ni sepsng & of course baju jubah moden umie sepasang wakaka.... xbleh blah sunggoh ini umie =P


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...