Heroi nya cita

9:43 PM

Ni nak cite ckit psl herol! hahahaha... rambut ala d penyapu @ mop lantai!

everytime i see herol my heart bergoncang
Everyday i think of him
pagi dan petang
I forget to take my makan
Cause there's no other guy
but this one!underneath pokok klapak i will wait 4 u
Oh herol hear me lah dont tutup pintu
comb your that looks like penyapu
That i know is full of kutu!!


Herol ade cita kat umie, ntah bila r tataw, dia nak g tnya kat sorang kakak ni jalan ke KTM @ sumwhere lah kn...bila dia g je kat kakak tu, kakak tu xtntu arah nak lari hahaha... kalang kabut dia!! herol dgn kontrol vogue nya, bgtaw akak tu, ilek kak, sya bukan gila kak, sya cuma nak tanya jalan ke ktm je pun.... wakaka... xcayo????! sndiri tgk lh!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...