Heroi nya cita

9:43 PM

Ni nak cite ckit psl herol! hahahaha... rambut ala d penyapu @ mop lantai!

everytime i see herol my heart bergoncang
Everyday i think of him
pagi dan petang
I forget to take my makan
Cause there's no other guy
but this one!underneath pokok klapak i will wait 4 u
Oh herol hear me lah dont tutup pintu
comb your that looks like penyapu
That i know is full of kutu!!


Herol ade cita kat umie, ntah bila r tataw, dia nak g tnya kat sorang kakak ni jalan ke KTM @ sumwhere lah kn...bila dia g je kat kakak tu, kakak tu xtntu arah nak lari hahaha... kalang kabut dia!! herol dgn kontrol vogue nya, bgtaw akak tu, ilek kak, sya bukan gila kak, sya cuma nak tanya jalan ke ktm je pun.... wakaka... xcayo????! sndiri tgk lh!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...