Seriusly yg umie tahu, hari ibu bulan May, tarikh?? Ermm... mmg tak tahu la okeh?? uhuu.. smpi la mlm tdi, balek je dari farmasi, umie terna...

Hadiah Hari Ibu

2 Comments
Seriusly yg umie tahu, hari ibu bulan May, tarikh?? Ermm... mmg tak tahu la okeh?? uhuu.. smpi la mlm tdi, balek je dari farmasi, umie ternampak satu bungkusan atas lemari solek.. erm.. mcm tahu je dari sape (coz normally anak manjew umie sorng ni mmg bab2 kejiwangan ni bgi kat dia la kan...)


apa saje lah dak Batrisyia ni, erm.. rsa teruja jugak la, almaklumlah, umie ni mana pernah dpt surprise present dari sape2 pun uhuu.. tpi kan, bila dpt cmni walaupun dibalut dlm kertas biasa, rsa aty tu mmg berbunga2 lah!!


Sweet kan????? seriusly umie rsa alahai anak umie ni, betapa sayangnya dia kat umie ni... cyes terharu!! http://www.emocutez.com


sesekali, tak salah kn wat surprise utk yg tersayang @ tercinta.. mmg la bila kita dpt taw tu, rsa mcm, alahai! xpyh la susah2.. tpi bila dh dapat walaupun xseberapa, SUMPAHHHHH umie rsa dihargai & rsanya nak menangis je melihat kasih sayang ni.. ingt jugak durng kat umie durng ni.. uhuu http://www.emocutez.com



ni lah dianya Nur Putri Batrisyia... siap nak belikan umie coklattt!!! adOyaii.. tup2 mlm tdi, siap pesan... "Umie2, nti bgi adik 13henggit ye, nak byr duet adiah umie" aduhh!!! Alahai siadik!


You may also like

2 comments:

umar said...

sy ingin cadangkan agar di belikan pen quran digital :)
yang baca dan dengar dapat pahala, yang memberi turut dapat pahala kan.
bleh rujuk di sini >> http://bit.ly/hadiah_ibu

Umie Anis said...

terima kasih umar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...