Hadiah Hari Ibu

8:34 AM

Seriusly yg umie tahu, hari ibu bulan May, tarikh?? Ermm... mmg tak tahu la okeh?? uhuu.. smpi la mlm tdi, balek je dari farmasi, umie ternampak satu bungkusan atas lemari solek.. erm.. mcm tahu je dari sape (coz normally anak manjew umie sorng ni mmg bab2 kejiwangan ni bgi kat dia la kan...)


apa saje lah dak Batrisyia ni, erm.. rsa teruja jugak la, almaklumlah, umie ni mana pernah dpt surprise present dari sape2 pun uhuu.. tpi kan, bila dpt cmni walaupun dibalut dlm kertas biasa, rsa aty tu mmg berbunga2 lah!!


Sweet kan????? seriusly umie rsa alahai anak umie ni, betapa sayangnya dia kat umie ni... cyes terharu!! http://www.emocutez.com


sesekali, tak salah kn wat surprise utk yg tersayang @ tercinta.. mmg la bila kita dpt taw tu, rsa mcm, alahai! xpyh la susah2.. tpi bila dh dapat walaupun xseberapa, SUMPAHHHHH umie rsa dihargai & rsanya nak menangis je melihat kasih sayang ni.. ingt jugak durng kat umie durng ni.. uhuu http://www.emocutez.com



ni lah dianya Nur Putri Batrisyia... siap nak belikan umie coklattt!!! adOyaii.. tup2 mlm tdi, siap pesan... "Umie2, nti bgi adik 13henggit ye, nak byr duet adiah umie" aduhh!!! Alahai siadik!

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. sy ingin cadangkan agar di belikan pen quran digital :)
    yang baca dan dengar dapat pahala, yang memberi turut dapat pahala kan.
    bleh rujuk di sini >> http://bit.ly/hadiah_ibu

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...