Tutti Fruity

4:56 PM

last2, g jugak la tempat ni.. erm.... frankly umie lebiy sOOOOka dgn eskem Mc'd tu (sundae cone), da sume2 posting pun umie tgk ada cite tutti fruity, so, why not try jelah ye x? erm.. yOkkk!!


gigil2 tgk resit 3 items ni uhuuu :P

hok ni... boley tahan laaaaa

but then, sorry la tutti fruity, ghase2 nya i sngt soka dgn sundae cone, sbb tutti fruity ni bukan eskem, tpi yogurt kn3? haaaaa.. ok la tu.. bagus utk perottttt ;)

LOVING ITTTT

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. Salam perkenalan,
    Akak pun x brapa suka sebab tak kena dgn harganya

    ReplyDelete
  2. betul tu kak.. mmg tak berbaloi.. :(

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...