Selamat Ulangtahun Ayahanda

9:30 PM

Woayh!! MMG xpernah lupa ok bday ayahanda yg terchenta ini.. tgh2 malam, directly posting ke FB ayah, dan2 tu jugak terus msg ayah (pdhal jarak antara bilik ayah dgn bilik umie hanya setingkat cuma) pergh!! tpi sbb nak lebih bermakna, menjadilah anto msg tgh2 malam.. lalala..

Tpi disebabkan oleh hal2 yg xdpt dielak kan, maka sambutan kami buat pd hari Ahad, tpi mmg seriusly meriah.. kami ni siap masak laksa, ptgnya umie spt biasa mencari kek.. tpi asyk kek je, rsa muak la jugak ye x? so kitowg proceed cari KEK ESKEM!!!! wOayhhh!!! soka2!!!


nmpak lazat x???




 semoga ayah panjang umow, dimurahkan rezki, dilimpahi rahmat & segala2 apa yg ayah hajati tercapai hendaknya, Insya Allahhhhhhhh

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...