Selamat Ulangtahun Ayahanda

9:30 PM

Woayh!! MMG xpernah lupa ok bday ayahanda yg terchenta ini.. tgh2 malam, directly posting ke FB ayah, dan2 tu jugak terus msg ayah (pdhal jarak antara bilik ayah dgn bilik umie hanya setingkat cuma) pergh!! tpi sbb nak lebih bermakna, menjadilah anto msg tgh2 malam.. lalala..

Tpi disebabkan oleh hal2 yg xdpt dielak kan, maka sambutan kami buat pd hari Ahad, tpi mmg seriusly meriah.. kami ni siap masak laksa, ptgnya umie spt biasa mencari kek.. tpi asyk kek je, rsa muak la jugak ye x? so kitowg proceed cari KEK ESKEM!!!! wOayhhh!!! soka2!!!


nmpak lazat x???




 semoga ayah panjang umow, dimurahkan rezki, dilimpahi rahmat & segala2 apa yg ayah hajati tercapai hendaknya, Insya Allahhhhhhhh

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...