Bila bercakap bab driving

8:23 AM

jeng3... actually drpd smlm lagi pttnya umie nak post hal ni.. tpi, xde msa ley... huhu... skrg pun, ngah curi2 msa wooo... http://www.emocutez.com

psl bab2 driving umie terpanggil utk soksek2 kat sini sbb tertarik dgn pe yg X-PO dok ungkaikan kat posting dia r kan... Actually, tiada kompromi la bila bab2 driving ni bila dikaitkan dgn gender (adam & hawa). Almaklumlah, zaman2 skrg ni, bnyk mende jugak la tidak dinafikan kaum hawa dpt selarikan dgn kaum adam (bukan semua ok?) Bgtu jugaklh halnya dgn driving. Even umie sndiri mengaku yg umie ni kalo bwk baek moto @ keta, mmg lh rempit abeh!http://www.emocutez.com XsOka dok ngeko blakang owg dok drive sambil 'mkn angin' (alah, yg dok link sebelah kanan sekali, tpi bwk slow kalah keta lembu tu!!) Terutamanya, bila kita nak cpt, tyme tu lah byk pulak driver2 yg brperangai sengal ginieh! Eiish! tataw nk ckp pe dh.. Sib bahek bwk livina, kalo keta sodok @ jentolak, mmg umie dh alih dh boh tepi! Huh! http://www.emocutez.com

Sory to say r, umie byk kali jgk la brdpn dgn driver samada adam @ hawa yg berperangai ala2 kat litar lumba @ berperangai lupa yg owg laen pn bayaq cukai jalan jugak tu... http://www.emocutez.comMcm opis umie sndiri r kan, mmg tepi jalan. So, kalo umie nak kuar dri opis, nak croos d river tuk g kesebelah jln sana, mmg menyakitkan aty ok?! Laluan dpn opis umie tu, petak kuning. Boley wat selamba badak dok berenti kat ctu!!! Basketball, netball, softball btoL! Mula lh ati naek panas! Kalau kita pandai2 cross jgk, durang akan hon! Aduhaiiii!!! Prnah sekali, umie bukak tngkap & mulalah!! Msa tu, ngah calling malling dgn Yuz.. hehehe... terkejot yuz, tntu dia pong xsangka akak dia ni boley jdi hangin cmtueh =P Sorry eayh yuz... kui3... http://www.emocutez.com

apa2 pn, sbnrnya, bergantung pd individu itu sendiri. Umie xsalahkan baek adam @ hawa. Coz sama2 pn kita ketahui ada kelemahan masing2. Papepn, bila drive tu, hengatla org tercyg ok?! muaHx!! http://www.emocutez.com

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...