Bila bercakap bab driving

8:23 AM

jeng3... actually drpd smlm lagi pttnya umie nak post hal ni.. tpi, xde msa ley... huhu... skrg pun, ngah curi2 msa wooo... http://www.emocutez.com

psl bab2 driving umie terpanggil utk soksek2 kat sini sbb tertarik dgn pe yg X-PO dok ungkaikan kat posting dia r kan... Actually, tiada kompromi la bila bab2 driving ni bila dikaitkan dgn gender (adam & hawa). Almaklumlah, zaman2 skrg ni, bnyk mende jugak la tidak dinafikan kaum hawa dpt selarikan dgn kaum adam (bukan semua ok?) Bgtu jugaklh halnya dgn driving. Even umie sndiri mengaku yg umie ni kalo bwk baek moto @ keta, mmg lh rempit abeh!http://www.emocutez.com XsOka dok ngeko blakang owg dok drive sambil 'mkn angin' (alah, yg dok link sebelah kanan sekali, tpi bwk slow kalah keta lembu tu!!) Terutamanya, bila kita nak cpt, tyme tu lah byk pulak driver2 yg brperangai sengal ginieh! Eiish! tataw nk ckp pe dh.. Sib bahek bwk livina, kalo keta sodok @ jentolak, mmg umie dh alih dh boh tepi! Huh! http://www.emocutez.com

Sory to say r, umie byk kali jgk la brdpn dgn driver samada adam @ hawa yg berperangai ala2 kat litar lumba @ berperangai lupa yg owg laen pn bayaq cukai jalan jugak tu... http://www.emocutez.comMcm opis umie sndiri r kan, mmg tepi jalan. So, kalo umie nak kuar dri opis, nak croos d river tuk g kesebelah jln sana, mmg menyakitkan aty ok?! Laluan dpn opis umie tu, petak kuning. Boley wat selamba badak dok berenti kat ctu!!! Basketball, netball, softball btoL! Mula lh ati naek panas! Kalau kita pandai2 cross jgk, durang akan hon! Aduhaiiii!!! Prnah sekali, umie bukak tngkap & mulalah!! Msa tu, ngah calling malling dgn Yuz.. hehehe... terkejot yuz, tntu dia pong xsangka akak dia ni boley jdi hangin cmtueh =P Sorry eayh yuz... kui3... http://www.emocutez.com

apa2 pn, sbnrnya, bergantung pd individu itu sendiri. Umie xsalahkan baek adam @ hawa. Coz sama2 pn kita ketahui ada kelemahan masing2. Papepn, bila drive tu, hengatla org tercyg ok?! muaHx!! http://www.emocutez.com

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...