G briefing tuk H1N1 jap tdi. tataw knp sengaja tgglkan hp kat desk (pdhal selama ni mmg dok usung kehulu hilir). Discussion about H1N1 mmg ...

Suratan @ kebetulan

5 Comments
G briefing tuk H1N1 jap tdi. tataw knp sengaja tgglkan hp kat desk (pdhal selama ni mmg dok usung kehulu hilir). Discussion about H1N1 mmg bermanfaat walaupun sbnrnya dh diwar2kan dlm berita. Tpi ini mmg additional info. 1hour plus berlalu & umie kuar trus ke desk. Tengah adjust2 hp, terpandang ada 1 misscall. aiyok!! sapo lak nieh? sibuk saja!!

1 missed call xXxX_xXx 17/8/09 2:19pmhttp://www.emocutez.com


apa plak lgi budak ni nak?! terajang? http://www.emocutez.comke pelempang sulung? aduyaii!! udah2 r bwk msalah... ko dh epi dgn idop ko udah r... nak shOw off yg ko bhgia ke ape? hekLey! jakun btol! ko kn soka idop ko je yg epi, idop owg laen anew ko peduli! udah2 la tu... ko tataw cmne aku angin... kang xpsl2 aku maki hamun kang, ckp aku ni cengeng plak @ xde maruah plak! dh la wei! kO wat la hal ko ok? jgn r cri aku lgi... aku dh epi gila dgn life aku skrg.. pape pn, ko nak kawen skalipn, xpyh invite aku! xhingin aku g ok?! (ko phm ka bahse yg aku ckpkn ni?)

sambil2 aku dok type menatang ni, aku ngadap twisties tamato... wah! soka aku!

tingt plak mlm tdi, termmpi jugak kat budak bendul ni. ntah nape ntah, pdhal xpk pn psl lembu sekoq ni... samdoL bodogol sood sunggoh itu olang!! tiba2 arini ada miskol le plak! kebtulan ka ni? hurmh.... suratan @ kebetulan... yg pasti hanya Allah je yg tawu... (aku brharap sangt2 ko baca posting aku kali ni & brharp sgt2 ko phm apa yg aku cuba wat & cuba sampaikan pd ko!)

Ada kala kesalahn itu mbuatkan seseorg itu mbaiki dri.
Tidak pernah brsalah itu bolah mndtgkan
sombong dri.
Itulh ksilpn yg
tidk dsedari..
Tawaduk bkn beerti
lemah,
Tegas bukn beerti kasar,
Beralah bukn beerti lemah,
Kalah bukn beerti salah,
Menang bukn beerti
benar...


You may also like

5 comments:

bintangku said...

huih! maghohkan saper nieh?

NuR Pu3 said...

maghohkan lembu xsunat la! sape laie! huh! nyusahkan idOp owg laen jak yg dia taw!

bintangku said...

oo... lembu pun kene sunat erk?

NuR Pu3 said...

ni lembu nenOng punya! tu sbB konO suNat! aduyaii!! wat2 senGaL la pLak budak niEh..

Anonymous said...

oohhh mcm tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...