Suratan @ kebetulan

3:49 PM

G briefing tuk H1N1 jap tdi. tataw knp sengaja tgglkan hp kat desk (pdhal selama ni mmg dok usung kehulu hilir). Discussion about H1N1 mmg bermanfaat walaupun sbnrnya dh diwar2kan dlm berita. Tpi ini mmg additional info. 1hour plus berlalu & umie kuar trus ke desk. Tengah adjust2 hp, terpandang ada 1 misscall. aiyok!! sapo lak nieh? sibuk saja!!

1 missed call xXxX_xXx 17/8/09 2:19pmhttp://www.emocutez.com


apa plak lgi budak ni nak?! terajang? http://www.emocutez.comke pelempang sulung? aduyaii!! udah2 r bwk msalah... ko dh epi dgn idop ko udah r... nak shOw off yg ko bhgia ke ape? hekLey! jakun btol! ko kn soka idop ko je yg epi, idop owg laen anew ko peduli! udah2 la tu... ko tataw cmne aku angin... kang xpsl2 aku maki hamun kang, ckp aku ni cengeng plak @ xde maruah plak! dh la wei! kO wat la hal ko ok? jgn r cri aku lgi... aku dh epi gila dgn life aku skrg.. pape pn, ko nak kawen skalipn, xpyh invite aku! xhingin aku g ok?! (ko phm ka bahse yg aku ckpkn ni?)

sambil2 aku dok type menatang ni, aku ngadap twisties tamato... wah! soka aku!

tingt plak mlm tdi, termmpi jugak kat budak bendul ni. ntah nape ntah, pdhal xpk pn psl lembu sekoq ni... samdoL bodogol sood sunggoh itu olang!! tiba2 arini ada miskol le plak! kebtulan ka ni? hurmh.... suratan @ kebetulan... yg pasti hanya Allah je yg tawu... (aku brharap sangt2 ko baca posting aku kali ni & brharp sgt2 ko phm apa yg aku cuba wat & cuba sampaikan pd ko!)

Ada kala kesalahn itu mbuatkan seseorg itu mbaiki dri.
Tidak pernah brsalah itu bolah mndtgkan
sombong dri.
Itulh ksilpn yg
tidk dsedari..
Tawaduk bkn beerti
lemah,
Tegas bukn beerti kasar,
Beralah bukn beerti lemah,
Kalah bukn beerti salah,
Menang bukn beerti
benar...

You Might Also Like

5 cutie berceloteh

  1. maghohkan lembu xsunat la! sape laie! huh! nyusahkan idOp owg laen jak yg dia taw!

    ReplyDelete
  2. ni lembu nenOng punya! tu sbB konO suNat! aduyaii!! wat2 senGaL la pLak budak niEh..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...